Zlatan svarer igen: Hader ikke Frankrig

Zlatan Ibrahimovic fortæller, at hans udtalelser om Frankrig kun handlede om fodbold og ikke om landet som helhed

Zlatan Ibrahimovic føler, at han er blevet misforstået. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic føler, at han er blevet misforstået. (Foto: AP)

Svenske Zlatan Ibrahimovic er ikke kendt som en mand, der er bange for at sige sin mening. Netop dette gjorde PSG-stjernen forleden efter et skuffende nederlag til Bordeaux i den franske Ligue 1. Her leverede Ibrahimovic en større kritik imod ligaen, mens han blandt andet omtalte Frankrig som et 'lorteland'.

En kommentar der har fået flere franske profiler op i det røde felt. Blandt andet har franske politikere været ude med riven efter svenskeren, der dog nu forsvarer sine udtalelser.

Zlatan har hældt nyt benzin på det bål, der brænder på hans bekostning i det franske. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Zlatan hælder ny benzin på fransk bål

Han er nemlig glad for at være i Frankrig, og understreger, at raseriet blot var rettet mod begivenhederne på selve grønsværen:

- Alt det der er blevet skrevet omkring denne sag har været forkert. Jeg har det rigtig godt i Frankrig, hvor jeg føler mig godt tilpas. Hvis dette ikke var tilfældet, var jeg jo ikke skiftet hertil. Havde jeg ikke kunne lide kulturen i Frankrig, havde jeg ikke lavet en ny kontrakt, siger Zlatan Ibrahimovic til Telefoot.

Zlatan Ibrahimovic får nu fransk ildstøtte fra markant hold (Foto: AP) Fransk fodbold Thierry Henry til landsmænd: Nyd nu Zlatan

Zlatan Ibrahimovic havde noget større succes, da Sverige fredag aften besejrede Moldova med 2-0 på udebane. Her leverede PSG-stjernen begge scoringer undervejs.

Ibrahimovic har været i PSG siden 2012, mens han har repræsenteret klubber som AC Milan, Inter, FC Barcelona, Juventus og Ajax.

Se Zlatan lade fødderne tale på formidabel vis her:

8 kommentarer
Vis kommentarer