Zlatan svarer igen: Hader ikke Frankrig

Zlatan Ibrahimovic fortæller, at hans udtalelser om Frankrig kun handlede om fodbold og ikke om landet som helhed

Zlatan Ibrahimovic føler, at han er blevet misforstået. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic føler, at han er blevet misforstået. (Foto: AP)

Svenske Zlatan Ibrahimovic er ikke kendt som en mand, der er bange for at sige sin mening. Netop dette gjorde PSG-stjernen forleden efter et skuffende nederlag til Bordeaux i den franske Ligue 1. Her leverede Ibrahimovic en større kritik imod ligaen, mens han blandt andet omtalte Frankrig som et 'lorteland'.

En kommentar der har fået flere franske profiler op i det røde felt. Blandt andet har franske politikere været ude med riven efter svenskeren, der dog nu forsvarer sine udtalelser.

Se også: Zlatan hælder ny benzin på fransk bål

Han er nemlig glad for at være i Frankrig, og understreger, at raseriet blot var rettet mod begivenhederne på selve grønsværen:

- Alt det der er blevet skrevet omkring denne sag har været forkert. Jeg har det rigtig godt i Frankrig, hvor jeg føler mig godt tilpas. Hvis dette ikke var tilfældet, var jeg jo ikke skiftet hertil. Havde jeg ikke kunne lide kulturen i Frankrig, havde jeg ikke lavet en ny kontrakt, siger Zlatan Ibrahimovic til Telefoot.

Se også: Thierry Henry til landsmænd: Nyd nu Zlatan

Zlatan Ibrahimovic havde noget større succes, da Sverige fredag aften besejrede Moldova med 2-0 på udebane. Her leverede PSG-stjernen begge scoringer undervejs.

Ibrahimovic har været i PSG siden 2012, mens han har repræsenteret klubber som AC Milan, Inter, FC Barcelona, Juventus og Ajax.

Se Zlatan lade fødderne tale på formidabel vis her:

8 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere