Fremtiden på plads: Zlatan skriver under på ny kontrakt

Zlatan Ibrahimovic har forlænget kontrakten med LA Galaxy, så den gælder for 2019-sæsonen også

Tidligere på sæsonen scorede Zlatan Ibrahimovic dette pragtmål for LA Galaxy. Målet var hans 500. af slagsen i hans professionelle karriere. Video: AP/SNTV.

De seneste uger og måneder har der været spekuleret i Zlatan Ibrahimovic' fremtid. Skulle han hjem til Milan, stoppe karrieren eller fortsætte i amerikanske Los Angeles Galaxy.

Nu er afgørelsen definititvt truffet.

- Vi er meget glade for at skrive under med Zlatan på en ny kontrakt, så vi vil se ham igen i 2019-sæsonen, siger klubbens direktør Dennis te Kloese i en pressemeddelelse.

- Han viste sin værdi i sidste sæson, og vi ser frem til, at han repræsenterer os igen næste år. Med Zlatan vil vi fortsætte med at forbedre vores hold, lyder det.

Zlatan Ibrahimovic kom til LA Galaxy fra Manchester United i marts og har scoret 22 gange i sine første 27 kampe for klubben, hvor det dog ikke blev til det amerikanske mesterskab, men det skal ske nu.

- Der har været meget snak og mange rygter, men jeg har aldrig følt, at jeg har været på vej væk herfra. Jeg er ikke færdig med MLS. Jeg har stadig meget at gøre her, og jeg ser min første sæson herovre som en opvarmningssæson. Man vil se en stor forskel i min anden sæson, for nu kender jeg ligaen og mine modstandere bedre, siger Ibrahimovic til klubbens hjemmeside.

- Trofæet skal hjem. Vi skal ikke slutte sådan igen. Jeg kom her for at få mit hold til at vinde, men det gjorde vi ikke. Jeg er ikke typen, der rejser uden at have vundet noget, siger Zlatan Ibrahimovic.

Så sent som mandag antydede han i en meddelelse på sociale medier, at han ville blive i USA.

- MLZ jeg er ikke færdig med dig endnu, lød den korte tekst fra svenskeren.

Svenskeren har tidligere spillet for Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain og Manchester United.

Der er mange penge på vej til Mourinho. Foto: AP / Alessandro Di Marco Engelsk fodbold - 18. dec. 2018 - kl. 14:15 Farvel til United: Her er Mourinhos groteske gyldne håndtryk

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere