Fyring i danskerklub: Jon Dahl i spil til nyt job

Heerenveen er på jagt efter en ny cheftræner, og Jon Dahl Tomasson kan blive et emne, præcis som han var for et år siden, skriver Voetbal International

Jon Dahl Tomasson kan potentielt blive den hollandske klub Heerenveens nye træner. Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
Jon Dahl Tomasson kan potentielt blive den hollandske klub Heerenveens nye træner. Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

Danskerklubben Heerenveen er på jagt efter en ny cheftræner. Onsdag fyrede hollænderne Jan Olde Riekerink efter en stime på tre nederlag i de seneste fire kampe og en aktuel 10. plads i Æresdivisionen.

Jan Olde Riekerink kom til Heerenveen i foråret 2018, og dengang var Jon Dahl Tomasson også i spil som cheftræner, skriver Voetbal International, der samtidig melder, at Danmarks assisterende landstræner igen kan blive et varmt træneremne i klubben.

Ifølge det hollandske fodboldmagasin meddelte Jon Dahl Tomasson til Heerenveen for et år siden, at han ikke var interesseret i jobbet, da der ventede en VM-slutrunde lige om hjørnet. Spørgsmålet er, om den tidligere topangriber kan overtales her i 2019.

Mediet nævner også Fred Rutten og Mitchell van der Gaag som mulige kandidater i Heerenveen. Førstnævnte er i øjeblikket cheftræner i Anderlecht, men mange gætter på, at han afløses af Kasper Hjulmand til sommer.

I første omgang kommer Johnny Jansen, der var assistent for Jan Olde Riekerink, til at gøre sæsonen færdig som cheftræner for Heerenveen, der har Daniel Høegh, Emil Frederiksen og Andreas Skovgaard i truppen.

Jon Dahl Tomasson repræsenterede som aktiv Heerenveen fra 1994 til 1997.

Se også: Overraskende klub melder sig ind i Eriksen-kapløb

Se også: Storartet kasse: Forrygende dansker-fest

Se også: Superliga-klub har cheftræneren på plads

11 kommentarer
Vis kommentarer