Gaarde knust: Morten var fremragende!

Morten Jensen sørgede for det gode humør og leverede altid på - og bag - kameraet, fortæller hans gamle kammerat fra italiensk fodbold, Allan Gaarde

Vi mindes Morten Jensen med hans bedste citater. Video: Peter Boier

Den ene halvdel af det populære tv-program 'Er jeg da helt gak, mor' er netop afgået ved død. Morten Jensen blev 41 år gammel.

Nu mindes mange danskerne ham.

En der har haft et godt forhold til Morten, er den tidligere fodboldspiller Allan Gaarde, der nu er sportsdirektør i Aab.

-  Jeg er meget ked af at Morten er gået bort. Der var altid masser af godt humør omkring ham, og det er det, jeg kan huske Morten bedst for. Han var altid glad, fortæller Allan Gaarde til Ekstra Bladet.

Den tidligere fodboldspiller fik besøg af Morten og Peter i forbindelse med optagelsen af tv-programmet 'Er jeg da helt gak, mor'. Et besøg, der glædede Allan Gaarde.

- Jeg har mødt Morten en del gange, og jeg husker ham klart bedst fra de to gange, hvor Morten og Peter besøgte mig, da jeg spillede i Italien. Morten var fremragende på kameraet, men endnu mere fremragende bagom kameraet. Han var en fantastisk person, lyder det trist fra Allan Gaarde.  

Allan Gaarde mindes Morten Jensen, der onsdag er afgået ved døde efter et længerevarende sygdomsforløb. Foto: René Schütze
Allan Gaarde mindes Morten Jensen, der onsdag er afgået ved døde efter et længerevarende sygdomsforløb. Foto: René Schütze

Ekstra Bladet har også været i kontakt med den tidligere fodboldspiller Martin Jørgensen, der ligeledes havde fornøjelsen af at have besøg af Morten og Peter i forbindelse med optagelserne til tv-programmet. Han havde ikke hørt nyheden før og er tom for ord.

- Det, jeg har at sige om Morten er kun positivt, fortæller den tidligere fodboldspiller Martin Jørgensen.       

Peter Palland (tv) og Morten Jensen (th) Foto: All Over Press/Lars H. Laursen Danske kendte Morten Jensen er død

(Per Rasmussen/POLFOTO) Danske kendte - Et livsstykke, som mange kunne lære af

Michael Gravgaard fortæller om tiden som kræftpatient. Foto: Mikkel Berg Pedersen Sport og Spil Eks-landsholdsspiller kræftfri: Jeg blev bange for at dø

7 kommentarer
Vis kommentarer