Gallashow rystede hele verden: Nu taler hun om vært-skandalen

Ada Hegerberg har fået en undskyldning fra Ballon d'Or-værten Martin Solveig, og den norske fodboldstjerne har nu lagt skandale-spørgsmålet bag sig

Det var Modric og Hegerberg, der løb med sejren, men en kommentar, der løb med opmærksomheden. Hør hvad Hegerberg havde at sige til episoden her Video: SNTV

Ada Hegerberg blev en af de helt store hovedpersoner til Ballon d'Or-kåringen i Paris.

Den 23-årige norske stjerne blev den første kvindelige vinder af trofæet, men det var ikke kun hæderen, som kom i fokus, da den populære prisuddeling fandt sted i den franske hovedstad.

For midt i meritten fik Hegerberg en form for verbal tackling, da showets vært, den franske DJ Martin Solveig, spurgte hende, om hun kunne 'twerke' (ryste røv, red.).

Lyon-angriberen sagde nej til spørgsmålet (og efterfulgte det i øvrigt med et 'fuck off'), men på det tidspunkt var det allerede for sent at afværge skandalen.

Med ét blev manden, der skulle sørge for det gode humør, til værten, som var pludselig var i færd med at ødelægge festen.

Raseriet gik sin gang på de sociale medier, og efter prisuddelingens afslutning gik Solveig bodsgang med en erklæring på sine konti på sociale medier.

Hegerberg fik dog også en undskyldning ansigt til ansigt. Det fortæller kvinden, der mandag aften blev historisk med sin titel, til TV 2 Norge.

- Jeg har snakket med ham efterfølgende. Han var meget ked af det, fordi han mener, at folk har opfattet det helt forkert. Jeg endte med at få en dans og vandt Ballon d'Or, så jeg har ikke rigtig tænkt mere over det, siger Hegerberg.

Det er da også forståeligt, hvis Lyon-stjernen har valgt at fokusere på det positive frem for det negative i kølvandet på mandagens bedrift. 136 stemmer gjorde hende til den første kvindelige vinder af trofæet.

Tættest på at true Hegerberg var danske Pernille Harder, som blot var seks stemmer fra den norske kvindes total, da regnskabet blev gjort op. 

- Jeg er fyldt med en glæde, men samtidig også en ærgrelse over ikke at vinde, når man er så tæt på. Men jeg er utrolig stolt med tanke på alle de andre gode spillere, der også var nomineret. sagde Pernille Harder til DR.

Hos mændene vandt Real Madrid-profilen Luka Modric titlen som verdens bedste fodboldspiller for første gang i karrieren.

Han kronede dermed et forrygende 2018, hvor han vandt Champions League med sin spanske klub og siden nåede helt til VM-finalen med Kroatien. Ved slutrunden i Rusland blev han også kåret til den bedste spiller.

Det var også første gang i 10 år, at Ballon d'or-trofæet ikke gik til Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo.

Lagt for had efter Ballon d'Or-skandale: Her reagerer bagmanden

Skandale ved Ballon d'Or: Kan du twerke?

En æra er forbi: Han er verdens bedste

De hvi’e er ude at ski’e: Derfor er AGF i krise

Mystisk agent er Eriksens hemmelige våben

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.