Annonce:
Annonce:

Gent-direktør: Falske beskyldninger fra Nicklas Pedersen

Nicklas Pedersen er kommet med hård kritik af Gents tekniske direktør. Nu svarer han danskeren igen

Nicklas Pedersen måtte høre om sin afskedigelse i medierne. Det, mener han ikke, var en værdig måde at håndtere det på. (Foto: Zuma Press)
Nicklas Pedersen måtte høre om sin afskedigelse i medierne. Det, mener han ikke, var en værdig måde at håndtere det på. (Foto: Zuma Press)
Annonce:
Følg Fodbold

Nicklas Pedersen skiftede på transfervinduets sidste åbningsdag fra Gent til KV Oostende, og dermed lykkedes det danskeren at komme væk fra den belgiske mesterklub, hvor han ikke havde nogen fremtid. Det meddelte klubben offentligt i slutningen af 2015.

Dette har imidlertid fået Nicklas Pedersen til at stikke til sin nu forhenværende arbejdsgiver. Danskeren måtte nemlig - efter hans eget udsagn - høre om sin fremtid i medierne.

I det belgiske TV-program Extra Time fastslog Gents tekniske direktør Michel Louwagie den 7. december, at han ikke længere havde tiltro til Nicklas Pedersen. En udmelding, en måbende Nicklas Pedersen måtte synke sammen med aftenkaffen hjemme på sofaen.

Tidligere landsholdsangriber skifter topklub i Belgien

Det fik i sidste uge den tidligere danske landsholdsspiller til at skyde med skarpt mod ledelsen i Gent.

Annonce:

- Michel Louwagie var ikke mand nok til at sige det til mit ansigt. Hein Vanhaezebrouck (Gents cheftræner, red.) fortalte mig heller aldrig personligt, at jeg måtte forlade klubben. Seriøst, er det ikke mærkeligt?, sagde Nicklas Pedersen til Het Nieuwsblad og tilføjede:

- Men jeg kan selvfølgelig godt forstå hans frustration, og jeg tager det ikke personligt. Jeg ved også, at det har noget med økonomi at gøre.

- Klubben ville gerne være fri for min løn, og jeg har været igennem to operationer på halvandet år. Men jeg mener, at jeg havde fortjent den respekt at få personlig besked om min fremtid. Sådan skulle det tilsyneladende ikke gå. Heller ikke efterfølgende har Louwagie henvendt sig til mig.

Nicklas Pedersen færdig i Gent

Den udskældte Gent-direktør er dog lodret uenig med Nicklas Pedersen. Michel Louwagie fastslår over for Sporza, at han gav danskeren klar besked ansigt til ansigt.

- I december havde jeg en snak med Nicklas. Han sad ved bordet på mit kontor. Der var flere vidner. Min juridiske direktør var der med flere andre.

Annonce:

- Hvad jeg senere sagde i Extra Time, fortalte jeg ham ansigt til ansigt den dag. Jeg går altid ind for åben kommunikation. Hvis han siger, at jeg ikke er mand nok til at tale med ham personligt, og jeg ikke har nogen respekt, så falder jeg ned fra stolen, fastslår Michel Louwagie og tilføjer:

- Jeg har været i dette game i 26 år, men jeg vil for evigt have det svært med falske beskyldninger. En ting ved jeg med sikkerhed; jeg har altid været meget klar i min kommunikation, og det er også tilfældet med Nicklas Pedersen.

Nicklas Pedersen skiftede til Gent fra KV Mechelen i sommeren 2013.

Det lærte vi af vinduet: Jackpot i Farum og Cirkus Zohore

Floppede i Belgien: Gent scorer gevinst på FCK-salg

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: