Gerrard vil starte sin trænerkarriere hos Liverpool eller FA

Når hans aktive karriere er slut, og Steven Gerrard skal være træner, vil han gerne prøve sig frem enten hos Liverpool eller det engelske fodboldforbund

Steven Gerrard har planer om at fortsætte som træner. Måske i hjerteklubben Liverpool, hvis muligheden byder sig. (Foto: AP)
Steven Gerrard har planer om at fortsætte som træner. Måske i hjerteklubben Liverpool, hvis muligheden byder sig. (Foto: AP)

Han er ikke klar til at gå på fodboldpension endnu, men når han er, ved Steven Gerrard godt, hvor hans arbejdsliv gerne skal fortsætte. Enten hos Liverpool eller det engelske fodboldforbund, FA.

Det er de to organisationer, som har været med til at definere hans karriere, og derfor giver det god mening at prøve sig frem i trænerverdenen hos enten den ene eller den anden.

- Jeg synes ikke, jeg er klar til at være manager lige nu. Jeg tager mine trænerkurser, og jeg forsøger at få så meget erfaring som muligt. Jeg har drømme og planer om at tage springet en dag, men jeg må vente og finde ud af, hvilken rolle der passer til mig, siger Gerrard til Sky Sports.

- Vil jeg være klar om 10 eller 11 måneder? Vi må vente og se, men jeg ville elske at komme til Liverpool eller FA, fordi det er dem, som har behandlet mig godt gennem min spillerkarriere, og det er dem, jeg altid vil forudindtaget mod.

Fra 2000 til 2014 spillede Steven Gerrard 114 A-landskampe for England, ligesom han også optrådte 11 gange for diverse ungdomslandshold. Samtidig spillede han 689 gange for Liverpool fra 1998 til 2015.

Se også: Slutningen nærmer sig: Gerrard øjner Liverpool-comeback

TV: Se Gerrard brænde en monsterchance i opvisningskampen i Sidney. Hvordan er det muligt, at han misser her?

 
2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere