Gigantisk målmandskoks koster sejren

Målmandens fejl endte med at koste sejren

Her går det helt galt for Bui Tien Dung. Video: Ap/SNTV.

Målmand Bui Tien Dung havde ikke sin bedste dag mellem stængerne, da han torsdag vogtede buret i AFC U23 Championship- opgøret mellem Vietnam og Nordkorea.

Vietnam var ellers foran 1-0, da Nordkorea i 26. minut blev tildelt et frispark langt væk fra feltet.

Bui Tien Dungs fejlede dog fuldstændig i sit forsøg på at bokse den ellers harmløse bold væk, og efter en gang ping-pong mellem målmand og overligger endte bolden derfor i målet, og udligningen var en realitet.

Fejlen viste sig ifølge SNTV at blive et vendepunkt i kampen, som Nordkorea vandt med 2-1 takket være et mål i 90. minut.

Vietnam skulle bruge en sejr i opgøret for at holde liv i håbet om at gå videre fra gruppe D, og er nu dermed ude af slutspillet.

Brøndby-fans blev overfaldet og røvet efter klubbens kamp mod FC København i Parken 12. august 2018. Foto: Anthon Unger. Sport og Spil Brøndby-fans tæsket og ydmyget: - De var på rov

Det brænder bag kulissen i Brøndby. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Her er Brøndbys fem største udfordringer

Celtic og FCK mødes til februar i Europa League. På transfermarkedet har skotterne slået københavnerne. De henter det polske angrebstalent Patrik Klimala. Foto: Russell Cheyne Sport og Spil Superligaen Indefra: Overbyder FCK i angriberjagt

9 kommentarer
Vis kommentarer