Glemt dansker på vej hjem til Europa

Lasse Vibe tid i Kina lakker muligvis mod enden. Nu meldes han på vej tilbage til svenske IFK Göteborg, hvor han tidligere har spillet med kæmpe succes

Lasse Vibe er på vej tilbage til Europa. Foto: Gary Learmonth/ProSports/REX
Lasse Vibe er på vej tilbage til Europa. Foto: Gary Learmonth/ProSports/REX

Angriberen Lasse Vibe skiftede for lidt mere end et år siden fra den engelske klub Brentford til Changchun Yatai, men det skifte blev slet ikke en succes.

Lasse Vibe spillede kun 11 kampe og scorede et enkelt mål for den kinesiske klub i sidste sæson, der med endte med rykke ud af den bedste kinesiske række.

Derfor kan angriberen være på væk fra Kina og på vej tilbage til Europa. Nærmere bestemt den svenske klub IFK Göteborg, hvor angriberen tidligere har spillet med stor succes, inden han blev solgt til Brentford.

Ifølge Blåvittpodden, en podcast der følger den svenske klub IFK Göteborg, ligger Lasse Vibe i øjeblikket i forhandliger med IFK Göteborg om en retur til den svenske klub. Det skriver det svenske medie Fotbollskanalen.

Også andre klubber i norden er ifølge Blåvittpodden interesseret i 32-årige Lasse Vibe, men netop IFK Göteborg ligner et godt bud på en kommende klub. I 2014 blev angriberen topscorer i den bedste svenske række med 23 mål, hvilket blandt andet kastede en landsholdsdebut af sig.

Siden er det blevet til 10 landskampe med et enkelt mål til følge. Den seneste landskamp ligger tilbage i 2017, men Lasse Vibe har aldrig meldt ud om et stop på det danske landshold.

Udover IFK Göteborg,Changchun Yatai og Brentford har Lasse Vibe også spillet for blandt andre AGF, SønderjyskE og FC Vestsjælland hjemme i Danmark.

Kæmpe kaos i traditionsklub: Brøler koster dyrt

Uenighed om dansk landshold: Dét kan koste OL

Afslører kikset kæmpe-handel: - Alt var på plads