Guardiola og Bayern bankede Laudrups udvalgte

Bayern München slog Michael Laudrups udvalgte hold med 4-1 på træningslejren i Qatar

Fodbolden ligger stille i Tyskland, og derfor er Bayern München og Josep Guardiola rejst til Qatar, hvor forberedelsen til forårssæsonen kan ske i et mere behageligt klima.

Tirsdag var der så træningskamp på programmet, da de tyske mestre skulle møde et hold fra Qatars liga, som Michael Laudrup havde sammensat.Helt som forventet havde det udvalgte hold ikke de store chancer mod de tyske verdensstjerner, solvom de ikke har spillet en betydende kampe siden 2-1-sejren over Mainz 05 den 19. december. Således blev det til en stensikker 4-1-sejr til gæsterne.

De tyske mål blev sat ind af det 20-årige talent Mitchell Weiser, der åbnede scoringen efter kun tre minutter. Weiser var også manden, der fordoblede føringen efter et kvarters spil.

Se beviset: Her jordede Messi rivalen Ronaldo

Qatars værter skulle dog få følelsen af at være med i opgøret, da Laudrups tidligere spiller fra Swansea-tiden Pablo Hernandez snød den tyske offsidefælde og fandt Hamdi Harbaoui, der reducerede føringen.

Det var dog en stakket frist for den danske Lekhwiya-træners udvalgte, da Franck Ribery før pausen genetablerede to-måls-føringen, mens Claudio Pizarro slog sejren fast i anden halvleg.

0 kommentarer
Vis kommentarer