Guardiola om Barca: Giv mig en hammer i hovedet

Pep Guardiola understreger på et pressemøde, at rygterne om et FC Barcelona-comeback forbliver rygter

Bayern-træner Pep Guardiola beder nu sine kolleger få ham på andre tanker, hvis han skulle overveje at forlade München til fordel for Barcelona. (Foto: AP)
Bayern-træner Pep Guardiola beder nu sine kolleger få ham på andre tanker, hvis han skulle overveje at forlade München til fordel for Barcelona. (Foto: AP)

Efter stor succes i Bayern München er Pep Guardiola et brandvarmt navn. Dette har skabt interesse fra flere fronter, hvor blandt andre Manchester City og Manchester United har været nævnt. Også et comeback til FC Barcelona har været fremme, men det tager Guardiola nu afstand fra.

Se også: Guardiola: Vi mistede kontrollen

På et pressemøde tirsdag opfordrer Bayern-træneren ligefrem sine folk til at tale ham til fornuft, hvis spanierne igen skulle blive et tema:

- Hvis jeg nogensinde tænker på at vende tilbage til Barca, håber jeg på, at nogen vil give mig en hammer i hovedet. Jeg er glad i Bayern. Jeg ønsker at blive her i fire, fem måske endda seks år, men det er op til klubben. Mange spekulerer i et exit allerede til sommer. Jeg er dog på kontrakt her, og jeg har ikke hørt noget, lyder svaret fra Guardiola ifølge spanske AS.

Se også: Bayern-boss før CL-brag: 8-0 hjalp på humøret

I Bundesligaen har Bayern München ramt en flot stime. I de seneste tre kampe har holdet en målscore på 18-1, mens man fører Bundesligaen med otte points ned til Wolfsburg på andenpladsen.

9 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere