Hænger Eriksen ud igen: Bliver aldrig mestre med dig på holdet

Den danske landsholdsspiller får igen kritik efter Tottenham-nederlag

Så er Christian Eriksen igen havnet i en sand shitstorm.

Det var i følge mange af Tottenham fans ene og alene danskerens skyld, at London-holdet ikke var i stand til at bryde koden og slå 'uovervindelige' Liverpool på Anfield Road, hvor hjemmeholdet efter lørdagens 2-0 sejr kun har tabt en af de sidste 20 hjemmekampe.

Flere af fansene af 'The Spurs' har valgt at overse, at de to 'nye' i forsvaret, Eric Dier og Ben Davies, der har erstattet de skadede Jan Vertonghen og Danny Rose,  var helt væk i den første halve time, hvor hjemmeholdets Sadio Mané slog til to gange og brændte yderligere to fine forsøg.

Den store skurk var i følge Tottenhams fanforum, COYS (Come on You Spurs, red) Christian Eriksen, og de frustrerede fans får opbakning af en af mange Liverpool-legender, den gamle forsvarskæmpe Mark Lawrenson, som efter at have 'kloget sig' på BBC og TV 3 er endt på Liverpools egen TV-kanal.

- Hvis Tottenham nogensinde skal komme til at vinde Premier League, må man forbedre sig. Christian Eriksen er ikke god nok til at drive Tottenham til en titel. Der er brug for 'en anden' end Eriksen. Jeg kender en masse mennesker, som tror, at han (Christian Eriksen, red), er en god spiller, men jeg er ikke sikker, lød det fra Mark Lawrenson.

Tottenham har i parantes bemærket været mestre to gange, senest i 1961, men det var da den bedste engelske række hed Football League.

Det er ikke første gang, kritikken er haglet ned mod Christian Eriksen. Læs selv med på linket herunder.

Se også: Derfor får Eriksen kritik - se de afslørende statistikker

Selv om Christian Eriksen ikke var alene om at være helt væk mod Liverpool, hvor han og resten af midtbanen f. eks. lod sig stresse af et aggressivt hjemmehold og mistede bolden igen og igen, så er et eller andet galt med korttidshukommelsen hos Tottenhams tilhængere.

Her er nogle af twetts, der er skrevet:


Eriksen er tilbage til sit ineffektive jeg, bemærker en.


Eriksen eksemplificerer en anonym midtbane, bemærker en anden


Eriksen er overvurderet, lyder det her.


Eriksen svigtede os igen, er den hårde dom her, mens en sidste opfordrer til salg.

Det er ikke mange uger siden, at alle jublede over danskerens iscenesættelse af den nye stjerne, Dele Alli, som scorede to gange med hovedet på Christian Eriksens oplæg i 2-0 sejren over førerholdet Chelsea, og det blev en forsinket kulmination på en god december m.m. for danskeren, som betød, at han blev nomineret til månedens spiller i julemåneden.

En titel som Dele Alli i øvrigt løb med, men efterfølgende gav han sin danske holdkammerat æren for kåringen.

Det gjorde altså ondt hos fansene, at Tottenhams stime som ubesejret i ni kampe blev brudt af Liverpool, og der var fans, som hellere ville have set den unge franskmand, Georges-Kevin N'Kouduo i aktion fremfor Christian Eriksen.

Da danskeren efter 68 minutter blev udskiftet og erstattet, var det ikke af førnævnte franskmand, men den unge Harry Winks, der i den tid, som han fik på banen mest gjorde sig bemærket ved at få en advarsel for et frispark i ren frustration.

Torsdag skal Christian Eriksen og Tottenham forsøge at komme op på hesten igen i en Europa League-kamp mod Gent, Belgien og i weekenden venter FA Cup-opgøret mod Fulham, inden næste Premier League-kamp hjemme mod Stoke.

Se også: Afslører: 16-årige Eriksen pissede på stjernen

Se også: Spurs ville ha' ham: I dag gav han dybt hug til titeldrømmen

Se også: Chefen hylder Eriksen: Men her er hans krav

Se også: Tottenham-ekspert spår Eriksen stor fremtid

90 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere