Havde bestået lægetjek: Danskers skifte er aflyst

Brian Hamalainen bestod i fredags det obligatoriske lægetjek i Gent, men danskeren kunne ikke nå til enighed med klubben om en aftale

Foto: AP
Foto: AP

Et klubskifte fra Zulte Waregem til Gent var linet op for den danske venstre back Brian Hamalainen. Tipsbladet.dk kunne i sidste uge fortælle, at danskeren bestod lægetjekket i Gent fredag formiddag, og at det derefter kun var nogle få formaliteter, der manglede at falde på plads, før Hamalainen kunne kalde sig for holdkammerat med Anders Christiansen.

Disse få formaliteter har dog været nok til, at skiftet nu er aflyst.

Ifølge Het Nieuwsblad er Brian Hamalainens skifte til Gent ikke længere på tegnebrættet. De to parter kunne ikke nå til enighed om en aftale, og derfor søger danskeren nu andre veje. Den belgiske avis mener at vide, at den tidligere Lyngby-spiller vil til en klub udenfor Belgien. Hamalainen har opholdt sig i Belgien siden 2011 og kan foruden Zulte Waregem skrive Genk på CV'et.

Dermed er det nu uvist, hvad fremtiden bringer for venstre backen, der har kontraktudløb i Zulte Waregem om godt en måned. En forlængelse er angiveligt ikke et tema.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Brian Hamalainens agent Michael Stensgaard, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Privatfoto Sport og Spil Fra kollaps til superkrop: Sådan smed han 12 kg på tre måneder

- Jeg er købt ind til at være øverst og gøre en forskel. Det, tror jeg, at mine medspillere ved, og jeg forsøger at få det til at skinne igennem, siger Viktor Fischer, der onsdag blev matchvinder mod AaB. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Konge af København: 'Jeg ser jo også mig selv øverst i hierarkiet'

5 kommentarer
Vis kommentarer