- Havde næsten glemt følelsen af tilskuere

Robert Lewandowski erkender, at det føles som længe siden, han sidst spillede for tilskuere

Robert Lewandowski scorer foran 12.000 tilskuere på Al Raayan Stadium i Qatar. Foto: MOHAMMED DABBOUS/Ritzau Scanpix
Robert Lewandowski scorer foran 12.000 tilskuere på Al Raayan Stadium i Qatar. Foto: MOHAMMED DABBOUS/Ritzau Scanpix

Når Bayern München torsdag aften spiller VM-finale for klubhold mod mexicanske Tigres, så bliver det med et begrænset antal tilskuere på stadion.

Sådan var det også i semifinalen mod egyptiske Al Ahly, hvor 12.000 tilskuere var på plads. Det var dog fremskridt for Bayerns dobbelte målscorer Robert Lewandowski, der ellers er blevet vant til helt tomme stadions.

- Det var et dejligt øjeblik. Jeg havde næsten glemt, hvordan det var at spille med tilskuere, siger Lewandowski ifølge Kicker.

- Men man kunne godt mærke, at det stadig ikke var stemningen fra Bundesligaen eller Champions League.

- Jeg håber, at situationen bliver bedre og langsomt kommer tilbage til, hvordan det var før coronavirus, siger Lewandowski.

Bayern München vandt seneste klub-VM i 2013, hvor Raja Casablanca blev slået med 2-0 i finalen.

Ser man på de seneste 13 VM-finaler, så er sejren gået til Europa de 12 af gangene. Kun Chelsea i 2012 blev besejret - dengang af brasilianske Corinthians, der vandt 1-0.

Ellers har Liverpool, Real Madrid, Barcelona, Bayern, Inter, Manchester United og Milan alle sikret europæisk triumf.

Bo Svensson har smidt schweizisk stjerne ud af truppen. Foto: KAI PFAFFENBACH Tysk fodbold Dansker skaber overskrifter: Smider stjerne ud af truppen

Skandinavien Indrømmer dansk kortslutning: - Vi laver alle fejl

Michael Schjønberg under en landskamp mod Norge. Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix 1. division Coronasyg landsholdshelt: Tabte 12 kilo på to uger

Normalt er det sundhedspersonale, der stikker ting op i næsen og undersøger for corona, men til World Cup i Falun, skal du teste dig selv. Foto: MARIJAN MURAT/Ritzau Scanpix Skisport Overrasket - skal teste sig selv

0 kommentarer
Vis kommentarer