Helt gak: Advokat sagsøger Ramos for tåbeligt beløb

En egyptisk advokat kræver et astronomisk beløb fra Sergio Ramos, efter han skadede Liverpool-stjernen Mohamed Salah under Champions League-finalen

Der gik et chok gennem stadion, da Liverpools stjernespiller Mohamed Salah lørdag måtte forlade Champions League-finalen med store smerter i skulderen, mens tårerne trillede ned ad kinderne på ham.

Nu får episoden et retsligt efterspil.

En egyptisk advokat Bassem Wahba har nemlig sagsøgt Sergio Ramos. Det skriver Goal.com.

Mohamed Salah landede tungt på sin venstre skulder efter at have kæmpet om bolden med Sergio Ramos. Det resulterede i en alvorlig skulderskade, der betød, at Salah ikke kunne spille videre i finalekampen.

Beløbet, Ramos er blevet sagsøgt for, hører til i den helt alvorlige ende af skalaen. Der er nemlig tale om et beløb på en milliard euro. Skaden kan altså komme til at koste temmelig dyrt for den spanske fodboldspiller Sergio Ramos, hvis han - mod forventning - bliver dømt.


Egyptiske Mohamed Salah er landets vigtigste spiller, og mange frygter nu, at skaden får konsekvenser for holdets chancer under VM.

Derfor har den egyptiske advokat valgt at sagsøge Sergio Ramos for episoden.

- Ramos skadede Mohamed Salah bevidst og skal derfor straffes for sine handlinger.

- Jeg har indgivet en stævning og skrevet en klage til FIFA. Jeg kræver erstatning, som kan komme til at koste en milliard euro for både den fysiske og psykiske smerte, Ramos påførte Salah og den egyptiske befolkning, fortalte Bassem Wahba til den egyptiske tv-kanal Sada El-Balad.


Salah forhåbentlig klar til VM
Mange tusinde fans har vist deres sympati og bekymring for fodboldstjernen i frygt for, at han ikke ville kunne spille VM. Men mandag aften kunne Mohamed Salah dog berolige sine fans en smule.

Den 25-årige fodboldstjerne skrev på Twitter, at han er sikker på, at han kommer til Rusland og vil gøre sine fans stolte. Deres kærlighed og støtte vil give ham den styrke, han har brug for for at blive klar.


Mandag blev en stor underskriftindsamling på Change.org oprettet. Formålet med denne underskriftindsamling er at få UEFA og FIFA til at tage affære efter epioden.

Der er i skrivende stund allerede mere end 400.000, der har skrevet under på indsamlingen. 

Lørdag under Champions League-finalen fløjtede dommer Milorad Mazic ikke, da hændelsen indtraf.

Champions League Ondulerede stjernen i CL-finalen: Nu hyldes Ramos

Nicklas Bendtners VM er langt fra givet, efter han søndag blev skadet. Foto: Ole Martin Wold/Ritzau Scanpix Skandinavien Han tilså skadet Bendtner: - Det bliver en kamp mod tiden

Champions League Droppede fælt i CL-finalen: Nu er politiet gået ind i sagen

De øvrige Brøndby-spillere tiljubler Hany Mukhtar, da han afgjorde kampen mod FCK på frispark i kampens sidste minut. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Voldsomt millionbeløb: Her er prisskiltet på Mukhtar

178 kommentarer
Vis kommentarer