Helt vildt: Scorer fra eget felt

Målmanden udnyttede situationen efter en dødbold

Se Antonio Rodriguez score fra eget felt her. Video: SNTV
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

At kaste målmanden med frem på en dødbold i overtiden kan give den livsnødvendige udligning, men det kan også give bagslag på det grummeste.

Sidstnævnte måtte mexicanske Veracruz sande, da de søndag spillede ude mod Guadalajara i den bedste mexicanske række, Liga MX.

Her sendte 'de røde hajer' målmand Sebastian Jurado med op i Guadalajara-feltet i forsøget på at udligne modstanderholdets 2-1-føring.

Bizarre scener: Forærede modstander to mål

Det var dog helt forgæves, da deres dødbold ikke kastede noget som helst af sig, og med en målmand på skovtur var der pludselig åbent for muligheder den anden vej.

Det tøvede Guadalajara-målmand Antonio Rodriguez ikke med at udnytte. Med et resolut og langt spark fra eget felt formåede han nemlig at sende bolden i det tomme Veracruz-mål og ydbygge hjemmeholdets føring til 3-1, hvilket blev kampens resultat. Se målmandens scoring over artiklen.

Veracruz, der ellers startede med at bringe sig foran i opgøret, er dermed isoleret på Liga MX' sidsteplads med ni point op til nedrykningsstregen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Her har franske Toulouse held med at sende målmanden med frem i de døende minutter. Han scorer nemlig på et 'baglæns' hovedstød.

TV: Målmand scorer på baglæns hovedstød

 

Her redder målmand Oscarine Masuluke et point til sit hold, Baroka FC, da han udligner på et saksespark i overtiden mod Orlando Pirates i den sydafrikanske liga. Video: AP/SNTV

Langt inde i overtiden: Målmand udligner på saksespark

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+