Her er Michael Laudrups nye job

Den danske toptræner har fundet nyt job efter sin Qatar-karriere

Michael Laudrup bliver igen en del af TV3-familien (Foto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup bliver igen en del af TV3-familien (Foto: Lars Poulsen)

Michael Laudrup har gået rundt uden job, efter han stoppede sin trænergerning hos Lekwiya i Qatar.

Et år med succes, der gav Laudrup ligatitlen, en kvartfinaleplads i den asiatiske Champions League, og givetvis også en yderst indbringende lønseddel.

Nu skal Laudrup forsøge at fortsætte succesen i en stilling, som han tidligere har udfyldt. Han skal nemlig være ekspert på TV3 Sport de næste par måneder. Det fortæller TV3 Sport i en pressemeddelelse.

Svenskerne må give sig: Laudrup bedre end Zlatan

Og Laudrup gør comeback på den allerstørste scene, når han starter sin eksperttjans med El Clasico d. 21. november, når Real Madrid og Barcelona tørner sammen. Der ud over skal Laudrup også indgå i dækningen af både Champions League og Premier League.

- Jeg har spillet med i en lang række El Clásico-opgør, og ved, hvor meget de kampe betyder for fansene, for klubberne og for fodbolden i Spanien. Der er simpelthen noget helt specielt på spil, når de to hold tørner sammen, og jeg glæder mig selvfølgelig til at være med i dækningen af kampen, siger Michael Laudrup.

- Min passion for fodbold er naturligvis usvækket, og jeg glæder mig til at komme ud til nogen af de store kampe, som TV3 SPORT har på programmet. Og til sammen med mine nye kollegaer og gamle venner forhåbentlig at være med til at give danskerne nogen store fodboldoplevelser.

 Laudrup: Jeg skal ikke være landstræner

Laudrup er angiveligt DBUs klare førstevalg til landstrænerposten, som bliver ledig senest til sommer, når Morten Olsen takker af. Et sådant landstrænerjob kommer TV3 Sport-ansættelsen ikke i vejen for.

- Vi er naturligvis både stolte af og glade for, at Michael har sagt ja til at være med omkring vores dækning. Michaels karriere og bedrifter på og udenfor banen taler for sig selv, og vi synes i den grad, at han og vores rettigheder til det bedste, internationale fodbold klæder hinanden, siger MTGs sportschef Peter Nørrelund.

Michael Laudrup kommer dermed i tv-krig med lillebror Brian Laudrup, der er en del af Kanal 5s fodbolddækning.