Higuain stråler i Messis jubilæumskamp

En tidlig scoring af Gonzalo Higuain sikrer Argentina sejr over Jamaica og førstepladsen i Copa Americas gruppe B. Se højdepunkterne her

Video: AP

Argentina besejrede som forventet Jamaica i holdenes afsluttende gruppekamp ved Copa America.

Det var samtidig kamp nummer 100 for Lionel Messi i den argentinske landsholdstrøje, men FC Barcelona-spilleren havde en forholdsvis rolig aften.

Kampen blev afgjort på en scoring af Gonzalo Higuain allerede efter 11 minutters spil. Angel Di Maria stod for oplægget til målet.

Med sejren på 1-0 slutter Argentina på førstepladsen i gruppe B med syv point foran Paraguay med fem point.

For anden kamp i træk var Manchester City-stjernen Sergio Agüero på pletten for Argentina. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Argentina slår den forsvarende mester i Copa America

De forsvarende Copa America-mestre fra Uruguay må nøjes med fire point, men det er nok til, at holdet er sikker på at blive blandt de to bedste treere, der går videre til kvartfinalerne.

Den 27-årige Lionel Messi kan ud over gruppesejren glæde sig over at være den hidtil yngste spiller, der når 100 kampe for Argentina. Javier Mascherano, der havde den hidtidige rekord, var 30 år, da han rundede milepælen.

Messi debuterede for landsholdet som teenager tilbage i 2005. Han har scoret 46 mål i landsholdstrøjen.

Han er den kun femte spiller, der når et trecifret antal kampe for Argentina. Javier Zanetti, der spillede for italienske Inter i hovedparten af sin karriere, har rekorden med 145 kampe.

Tidligt søndag morgen dansk tid afgøres den helt lige gruppe C, hvor samtlige fire hold har tre point. Holdene er også fuldstændig lige på målscoren. Colombia møder Peru i den første kamp, og derefter er det Brasilien mod Venezuela.

Fra gruppe A har Copa America-værten Chile og Bolivia allerede sikret sig adgang til knockout-fasen.

1 kommentar
Vis kommentarer