Historisk rødt kort: Smidt ud for at pisse bag målet

Shettlestons Gary Whyte har skrevet sig i historiebøgerne på grund af et meget usædvanligt rødt kort

Husker du, da en mikroputmålmand var ude og tisse midt under en kamp, og modstanderen derfor scorede i et tomt mål? (Video: DBU Jylland/Diana Bach Bak)

Det skorter normalt ikke på røde kort i de lavere, britiske fodboldrækker, så i sig selv var det ingen overraskelse, at Shettlestons målmand, Gary Whyte, fik marchordre i lørdagens kamp mod Shotts Bon Accord.

Det plejer dog at være vanvittige tacklinger og brok, som dommerne må slå hårdt ned på i de lavere divisioner, men det var slet ikke i den boldgade, Whytes forseelse lå.

Målmanden, som i øvrigt tidligere har spillet for modstanderholdet, Shotts Bon Accord, kunne ganske enkelt ikke holde sig længere, da der var spillet 72 minutter af kampen.

Og da Whyte forlod banen for at tisse bag målet, fandt dommeren det røde kort frem.

Det skriver Daily Record.

Det var Shotts Bon Accord, der først berettede om den mærkværdige udvisning på klubbens Twitter-profil, og tweetet er blevet retweetet flere end 11.000 gange og liket af næsten 9.000 i skrivende stund.

Og Twitter er selvfølgelig også legeplads for vittige sjæle, der har en sjov bemærkning om Gary Whytes 'præstation':

Den tidligere Superliga-topscorer Erik Bo Andersen gik for fire år siden konkurs med sine selskaber. En sort periode i Røde Romarios liv, men lykken er nu vendt. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Efter personlig nedtur: Røde Romario er kommet ud af mørket

Intl. fodbold - 28. jan. 2017 - kl. 12:38 Historiens værste holdkammerat! Her dummer han sig på det groveste

Se også: PL-profil sviner eks-FCK'er: Jeg kan ikke lide folk, der lyver

Se også: Ulykker, bommerter og pinagtigheder i verdens ældste turnering

23 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere