Hjulmand: Jeg har fået henvendelser

Men Kasper Hjulmand må vente med at beslutte sin fremtid, til han har afklaret situationen med Mainz

Kasper Hjulmand har fået henvendelser fra klubber, men han må vente med at træffe en beslutning til situationen i Mainz er afklaret. (Foto: AP)
Kasper Hjulmand har fået henvendelser fra klubber, men han må vente med at træffe en beslutning til situationen i Mainz er afklaret. (Foto: AP)

Det er efterhånden to måneder siden Kasper Hjulmand blev fyret, men han har stadig ikke afklaret de økonomiske og praktiske forhold med Mainz, som han faktisk har kontrakt med til sommeren 2017.

- Jeg søger en afklaring hurtigst muligt, siger en utålmodig Kasper Hjulmand, der erkender, han savner det daglige arbejde på træningsbanen.

Se også: Favorit til at afløse Olsen: Jeg er smigret

- Har du fået henvendelser fra klubber i løbet af de seneste to måneder?

- Ja, der er kommet henvendelser og det glæder mig. Jeg føler på ingen måder, jeg står svagere nu. Det er rart, at der er en efterspørgsel. Men jeg vil gerne have tingene afklaret i Mainz, så jeg kan komme videre med trænerkarrieren og privatlivet, siger Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

- Har du mod på at fortsætte karrieren i udlandet?

- Det vil jeg bestemt ikke udelukke. Man kan godt sige, at jeg har fået smag for det og sagtens kan forestille mig at prøve et trænerjob i udlandet igen. Men det er også vigtigt, at der er en sammenhæng i mit liv, fordi jeg også er et familiemenneske, forklarer han.

Se også: Mainz-boss: Hjulmand var fremragende

- Har du talt med DBU om landstrænerjobbet?

- Nej, jeg har ikke talt med DBU og tænker ikke på landstrænerjobbet, fastslår han.

Selv om en fyring altid gør ondt, er Kasper Hjulmand også af den opfattelse, at det kan have en positiv effekt for trænerkarrieren på den lange bane.

- Modgang er nødvendigvis ikke skidt. Ofte er det i de perioder du lærer mest. Det er fint engang imellem at få en over snuden. Det gør dig stærkere, og jeg tror samtidig, at jeg er blevet klogere på mange punkter. Jeg føler, jeg har lært meget, siger Kasper Hjulmand.

- Hvad er dine fremtidsplaner?

- Jeg har ingen planer for min trænerkarriere. Det har jeg aldrig haft. Jeg aner ikke, hvad der kommer til at ske. Min plan på kort sigt er at rejse på ferie med min familie i maj. Det har vi aldrig prøvet før.

- Skal du være træner igen allerede til sommer?

- Kun hvis det hele passer sammen. Det skal være det helt rigtige der dukker op. Ét sted, hvor man er ambitiøs og hvor jeg kan være med til at løfte overliggeren. Dukker det rigtige ikke op, kan jeg sagtens vente. Men det er klart, at jeg savner at arbejde med fodbold hver dag, påpeger Kasper Hjulmand, der stadig bor i Mainz, hvor børnene stadig går i skole.

- Har du planer om at fortsætte trænersamarbejdet med Flemming Pedersen og Keld Bordinggaard?

- Vi er meget glade for at arbejde sammen, så jeg kan godt forestille mig, at vi kommer til at arbejde sammen igen, understreger han.

Morten Olsen ser gerne, at hans afløser er en dansker (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 17. mar. 2015 - kl. 14:28 Olsens afløser? Det skal være en dansker

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere