Holdkammerat afslører: Zlatan smed vildbasse i skraldespand

En kuriøs historie fra Zlatan Ibrahimovic' tid fra AC Milan viser, at svenskeren ikke er bange for nogen. Heller ikke den aggressive terrier Gennaro Gattuso

Zlatan Ibrahimovic er ikke bange for nogen - heller ikke den berygtede Gatusso viser det sig. (Foto: Alloverpress)
Zlatan Ibrahimovic er ikke bange for nogen - heller ikke den berygtede Gatusso viser det sig. (Foto: Alloverpress)

Kan du huske Gennaro Gattuso?

Italieneren var en ægte terrier på midtbanen i sin aktive karriere, der ikke var bange for at flyve ind i en tackling eller to, og der var ikke mange med- eller modspillere, der turde stritte imod den lille hidsigprop.

Og så alligevel.

Zlatan Ibrahimovic er også noget for sig selv, og den lange svensker kører til sit eget show med flabede kommentarer og selvsikker opførsel. Det gjorde han også i sin AC Milan-tid, hvor han blandt andet spillede sammen med Gattuso. Og det fik den aggressive italiener i den grad at mærke til en træning.

Fransk fodbold Zlatan: Udskift Eiffeltårnet med mig - så bliver jeg

Den nye film har masser af nye klip med Zlatan fra Ajax-tiden, men også fra Malmö-tiden (Foto: SF Film) Fodbold Premiere i dag: Sådan er den nye Zlatan-film

Thiago Silva, der er holdkammerat med Zlatan i PSG, spillede også i Milano-byen på daværende tidspunkt, og brasilianeren afslørede forleden i et interview en bizar situation fra AC Milan-tiden, de én gang for alle beviser, at Ibrahimovic er en ener, der bestemt ikke lader sig kue af nogen - heller ikke vildbassen Gattuso.

- Gattuso havde brugt en stor del af en træning på at drille Zlatan på flere forskellige måder. Han provokerede ham, men det virkede som om, at Zlatan ikke reagerede på det. Men det skulle vise sig, at hans hævn ville komme senere.

- Rino (Gattuso red.) og Zlatan mødtes igen lidt efter i omklædningsrummet efter træning, og så skete der noget besynderligt, fortalte Silva i et interview med Sky Sport News Germany.

- De to begyndte at prikke til hinanden, men Zlatan stoppede ikke der. Ved siden af ham stod en lidt større skraldespand, og ud af det blå løftede han Gattuso med lethed og smed ham i med hovedet først, så hans ben dinglede hjælpeløst. Det var vanvittigt - vi var helt færdige af grin.

- Man skal huske på, at Gatusso var en muskelbundt af en spiller, og var en af de stærkeste på holdet. Men ikke stærkere end Zlatan, der nemt smed ham i skraldespanden. Gattuso kunne ikke komme op igen, og vi skraldgrinede over det i over en uge, sagde en tydelig fornøjet Silva.

Det er bestemt ikke første gang, den svenske superstjerne skaber overskrifter med besynderlig opførsel. Vi har samlet tre kuriøse episoder herunder:

  • I en Ligue 1-kamp i sidste sæson måtte dommer Philippe Kalt sande, at der er én mand på banen, der har større autoritet end ham. Zlatan Ibrahimovic afviste blankt at følge dommernes instruktioner under opgøret - og i  stedet måtte dommeren overgive sig. Gense situationen her:

  • Da Zlatan Ibrahimovic og resten af AC Milan i en kamp mod AS Roma sikrede sig mesterskabet, blev angriberen Antonio Cassano interviewet af italiensk tv. Men det endte med, at hans svenske holdkammerat stjal rampelyset, da han af uforklarlige årsager sparkede Cassano i hovedet med sit højre fod. Det hele endte i høj latter, men italieneren var dog stadig lidt rystet over spasmageren Zlatan.

(Foto: Alloverpress)
(Foto: Alloverpress)
 

  • Under et interview i sin Inter-tid, blev Zlatan og journalisten afbrudt af klubbens pressechef, der gjorde opmærksom på, at træningen startede om få sekunder, og derfor var interviewet slut. Det var svenskeren dog ikke helt med på.
  • - Nej nej, vi gør det her færdigt. Hvor lang tid har tilbage du af interviewet?, spurgte Zlatan journalisten.

    - Cirka otte minutter, svarer han

    - Så forsætter vi otte minutter endnu. Træningen starter først, når Zlatan er klar, svarede angriberen tørt med et stor smil på læben.

    Se den sjove episode fra interviewet her.

10 kommentarer
Vis kommentarer