Ajax-dansker pebet fra banen: Nu er han til salg på nettet

Nicolai Boilesen fik en hård medfart fra Ajax-tilhængerne, da danskeren blev skiftet ud under torsdagens Europa League-nederlag til Dnipro

Torsdag aften bød på et trist exit i mere end en forstand for Ajax-danskeren Nicolai Boilesen. 

Foruden et samlet nederlag til ukrainske Dnipro i Europa League  måtte backen affinde sig med at blive udskiftet til lyden af en pibekoncert fra egne fans i Amsterdam.

Landsholdsspilleren, der i øjeblikket vikarierer som anfører for den hollandske storklub, blev pillet ud af træner Frank de Boer midt under den forlængede spilletid, kort efter at Dnipro havde udlignet værternes 1-0-føring ved stjernen Jevhen Konoplijanka.

Og modsat den helt store profil fra de ukrainske modstandere blev Boilesen langt fra hyldet for sin indsats. Forsvarsspilleren blev sågar pebet ud af arenaen af egne fans, som var stærkt utilfredse med den indsats, den 23-årige forsvarsspiller havde lagt for dagen.

Ajax ude - her er de otte hold videre i Europa League

Kort efter bragte Mike van der Hoorn, som havde erstattet Boilesen, igen Ajax foran, men da Dnipro nød godt af fordelen om udebanemål, blev det alligevel til et Europa League-farvel til den hollandske storklub.

Dermed blev aftenen i høj grad en af de, der sandsynligvis går i glemmebogen for den unge dansker, som dog modtog verbale skulderklap fra holdkammeraten Davy Klaasen efter dysten.

- De fans, som peb af Boilesen, da han blev skiftet ud, bør skamme sig. Det gør man ikke over for sine egne spillere, siger Klaasen ifølge Goal.com.

Den holdning er det tydeligvis ikke alle, som er enige i. Foruden den hårde medfart på Amsterdam Arena, kan Boilesen således dagen derpå også konstatere, at han er sat til salg på hjemmesiden marktplaatz.nl, som er den hollandske pendant til 'Den Blå Avis'.

Her er den korte beskrivelse: 'En meget dårligt præsterende venstre back', og varens tilstand får den kortfattede titel 'brugt'. Boilesen kan tilmed erhverves gratis, lyder det. 

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra den danske hovedperson, men trods gentagne forsøg fredag formiddag er det ikke lykkedes.

24 kommentarer
Vis kommentarer