Ajax til Boilesen: Glem alt om spilletid

Ifølge hollandsk medie har Ajax givet Nicolai Boilesen besked om, at han ikke får flere minutter på banen på denne side af årsskiftet

Boilesen ser ud til at være fortid i Ajax. Træner Frank de Boer fryser i hvert fald danskeren ud nu. (Foto: AP)
Boilesen ser ud til at være fortid i Ajax. Træner Frank de Boer fryser i hvert fald danskeren ud nu. (Foto: AP)

Den danske venstreback Nicolai Boilesen er havnet i en skidt situation i den hollandske klub Ajax. Danskeren har tidligere afvist at forlænge sin kontrakt med klubben, og derfor var planen, at han skulle finde en ny klub denne sommer.

Det lykkedes imidlertid ikke, og nu står Boilesen med de lyse lokker i en af de slags kasser, man bruger til at sende breve.

Lasse Vibe er glad for computer-accept

Ganske vist blev Boilesen for ti dage siden registreret i Ajax' trup til Europa League, men spilleren kommer ikke i aktion i hverken international eller national sammenhæng for Ajax.

Det skriver det hollandske medie voetbalzone.nl med henvisning til De Telegraaf.

Ajax' cheftræner Frank de Boer har således meddelt, at Nicolai Boilesen ikke kommer til at få flere kampe for Ajax på denne side af nytår på grund af sommerens begivenheder, hvor Boilesen nægtede at forlænge sin kontrakt.

Ajax vil sandsynligvis forsøge at komme af med Nicolai Boilesen til vinter, men indtil da må danskeren altså indstille sig på at se til fra sidelinjen, når Ajax spiller.

Lang næse til Real Madrid: De Gea forlænger i United