Ajax tilbyder dansker to-årig forlængelse

Lasse Schöne er blevet tilbudt en ny to-årig aftale med Ajax, skriver hollandsk medie

Se målet her (Video: AP/IMG)

Den danske midtbanespiller Lasse Schöne gik fra helt til skurt søndag, hvor han først misbrugte et straffespark, inden han sidst i opgøret mod Utrecht scorede kampens eneste mål. Dermed holdt Ajax snor i topholdet Feyenoord, selv om det ikke var nogen prangende præstation fra Ajax.

For Lasse Schönes vedkommende er det lige nu ikke kun spillet på banen, der fylder.

Landsholdsspilleren, 30 år, har kontraktudløb til sommer, og han er ifølge det hollandske medie De Telegraaf blevet tilbudt en ny toårig aftale med klubben, han har spillet for siden 2012. Den tidligere NEC Nijmegen- og De Graafschap-spiller har dog udbedt sig betænkningstid i forhold til en forlængelse af aftalen.

Danskeren kan frit tale med andre klubber i øjeblikket, og det er slet ikke utænkeligt, at han undersøger sine muligheder. Schöne har spillet i Holland siden 2002, og det kan være sidste chance nu, hvis han skal prøve sig af i en anden liga.

Omvendt er han en betroet spiller i Ajax, der spiller fast, og blev kåret til efterårets bedste spiller i Æresdivisionen af det hollandske medie Voetbal International.

Se også: Norsk back er varm i Superligaen: Vil gerne til Danmark

Intl. fodbold - 22. jan. 2017 - kl. 14:50 Dansk drømmekasse: Se kanonsparket her

En smuk symbolik på den gyldne periode, der grundlagde Ajax som danskerklub. Søren Lerby, Henning Jensen og Frank Arnesen lufter sæsonens pokaler i  1979. Polfoto Sport og Spil Derfor vælger Ajax danskere: Fra stjernestunder til forræderi og karrierestop

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere