Ajax-træner sammenligner Fischer med Bergkamp

Viktor Fischers mål for Ajax lørdag mod Groningen får rosende ord med på vejen fra træner Frank de Boer

Viktor Fischer er brandvarm i Ajax for tiden. Hans seneste scoring bliver sammenlignet med selveste Dennis Bergkamp af Ajax-træner Frank De Boer (Foto: AP)
Viktor Fischer er brandvarm i Ajax for tiden. Hans seneste scoring bliver sammenlignet med selveste Dennis Bergkamp af Ajax-træner Frank De Boer (Foto: AP)

Med en beskeden føring på 1-0 brændte Ajax et væld af chancer i lørdagens kamp mod FC Groningen i Æresdivisionen, og træner Frank de Boer begyndte at frygte for en sen udligning.

Det afværgede en flot soloaktion af Viktor Fischer, som med ti minutter igen gjorde det til slutresultatet 2-0.

Dansk målscorer er træt af bænken i Ajax

Efterfølgende trak Ajax-træner Frank de Boer en af Hollands største spillere i nyere tid, og den nuværende assistent på Ajax-bænken, frem, da han skulle beskrive Fischers scoring.

- Det mindede om Dennis Bergkamp, og jeg synes, at scoringen var fantastisk. Det var et smukt mål, siger Frank de Boer til Voetball International.

Danskeren tog et kækt træk ind mellem to modstandere, inden han elegant loppede bolden over udeholdets målmand.

Kongemål af Fischer - Schøne redder Ajax

Den scoring gav Frank de Boer og Dennis Bergkamp ro på bænken.

- Efter pausen havde vi fire eller fem store chancer, men det stod fortsat 1-0. Derfor var det en stor forløsning, da Fischer scorede det mål, fortæller Frank de Boer.

Han nåede selv at spille mange landskampe sammen med Dennis Bergkamp, der fra 1995 til 2006 var en absolut fanfavorit i sin klub Arsenal.