Ajax-træner taler varmt om dansk talent

Den unge dansker Kasper Dolberg nærmer sig en forfremmelse i Ajax Amsterdam, og der tales varmt om ham i den hollandske storklub

Rigtig mange danske fodboldspillere har fået deres gennembrud i Ajax Amsterdam. Christian Eriksen, Viktor Fischer og Nicolai Boilesen for bare at nævne et par stykker. Nu kan en ny dansker være på vippen til at slå igennem i den hollandske storklub.

Kasper Dolberg har stor succes i Ajax, men der var også interesse fra andre store klubber (Foto: Ajax) Holland Succes i Ajax: Jagtet af Brøndby og Wolfsburg

18-årige Kasper Dolberg står således foran en forfremmelse i Ajax Amsterdam, og i starten af januar skal han med førsteholdet på træningslejr til Tyrkiet. En meget klar indikation af, i hvilken retning pilen peger for det danske stortalent.

Og inden afrejsen høster han da også store roser.

- Det er stadig for tidligt at sige, om han bliver den nye Patrick Kluivert, men sikkert er det, at Richard Witschge (ungdomstræner i Ajax, red.) taler meget positivt om ham og er meget tilfreds med ham, siger Ronald de Boer, der er en del af trænerstaben omkring cheftræner Frank de Boer, til Ajax Showtime.

Unge Kasper Dolberg er klar som Ajax-spiller (Foto: Ajax) Silkeborg IF Silkeborg sælger angrebstalent til Ajax

Kasper Dolberg har indtil videre tørnet ud for ungdomsholdet i Ajax Amsterdam, men han står foran en forfremmelse til reserveholdet Jong Ajax, der spiller i den næstbedste hollandske række.

7 kommentarer
Vis kommentarer