Annonce:
Annonce:

Arnesen melder klart ud efter nyt job: Det er slut

Frank Arnesen ønsker ikke et fuldtidsjob mere. Nu ernærer han sig som ekspertkommentator og medlem af PSV Eindhovens repræsentantskab

Frank Arnesen har været forbi flere europæiske topklubber som teknisk direktør. Den del af karrieren er nu forbi, fortæller han. (Foto: All Over Press)
Frank Arnesen har været forbi flere europæiske topklubber som teknisk direktør. Den del af karrieren er nu forbi, fortæller han. (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Fodbold

Han har været hele vejen rundt.

Fra professionel fodboldspiller i Holland, Spanien og Belgien, landsholdsspiller på det fantastiske 80'er-hold, Europa Cup-vinder og siden succesfuld sportsdirektør i flere europæiske topklubber.

Nu træder 60-årige Frank Arnesen ind i en ny rolle i fodboldens verden - som medlem af PSV Eindhovens magtfulde og eksklusive repræsentantskab på fem medlemmer.

Dermed involverer han sig på ny med en fodboldklub, efter han har været 'ledig' på markedet siden fyringen i græske PAOK i februar 2016.

Men det bliver på andre vilkår og betingelser, end han har været vant til de seneste 20 år.

For han ønsker ikke længere at arbejde 24-7, som han formulerer det, da Ekstra Bladet fanger ham på telefonen.

Annonce:

- Det er ikke fuldtid. Vi har seks møder om året. Vi kommer til at kontrollere bestyrelsen og vil kunne give tilladelse til direktioner, når de ønsker at bruge så og så mange penge på eksempelvis at udbygge stadion eller købe spillere, siger han.

- Det er ikke direkte dagligdagsarbejde. Det vil jeg ikke. Jeg har tydeligt sagt, at sådan et arbejde ligger bag mig. Jeg er ikke interesseret i noget fuldtids, siger han.

Frank Arnesen har de seneste par år været ekspertkommentator på A-landsholdets kampe i kvalifikationen til EM i Frankrig og i den nuværende VM-kvalifikation for Kanal 5. Et job han fortsætter med.

- Det var derfor, jeg sagde ja til dem, da de spurgte mig. Samtidig udelukker jeg, at jeg går ind og tager et andet job. Det er en klub, jeg har været i i 19 år som spiller og træner og hvad ved jeg. Samtidig bor jeg i Eindhoven, hvor jeg har mine børn og mine børnebørn. Byen og klubben er og har været en stor del af mit liv, siger han.

Nu venter et anderledes job, end dem, han har været vant til tidligere.

- Jeg skal være usynlig udefra. Det er den rolle, jeg gerne vil spille, siger han.

Frank Arnesen træder ind i repræsentantskabet 1. juni - og fire år frem.

Han spillede som aktiv for PSV Eindhoven 1985-1988, inden han stoppede karrieren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
LIGE NU
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: