Agent: Zanka går ikke i panik

Mathias Zanka Jørgensen har fået splinter i bagdelen til den store guldmedalje i Holland, men danskeren går ikke i panik

Det er efterhånden ved at være otte måneder siden, at Mathias Zanka Jørgensen satte sin signatur på en fire-årig kontrakt med den hollandske storklub PSV Eindhoven, men danskerens første tid i Holland har langt fra kørt som smurt i olie. Det er nemlig ikke blevet til ret meget spilletid for den unge midterforsvarer.

Unægtelig noget af en omvæltning for Mathias Zanka Jørgensen, der var et af de første navne, der blev skrevet på holdkortet i FC København. Danskeren går dog ikke i panik.

- Det har taget noget tid at vænne sig til de nye omgivelser. Mathias har gjort det virkelig godt - i testkampene op til forårssæsonen var han nærmest outstanding. Han startede også inde i den første ligakamp i 2013 (PSV tabte 1-3 til Zwolle), og her var han også en af banens bedste. Det var holdet, der spillede skidt, siger Zankas agent, Darryl Powell, til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Den dårlige start fik træneren til at gå tilbage til de spillere, han brugte i efteråret, og det er selvfølgelig uheldigt for Mathias. Men han er glad og nyder livet i Holland, og selv om situationen ikke er ideel, så går vi ikke i panik.

Man ser ofte, at spillere skal bruge en enkelt sæson på at finde sig til rette i en ny klub, og det forventede PSV Eindhoven også var tilfældet med Zanka, inden han skrev under på kontrakten med den hollandske storklub.

- Vi ville gerne have en tre-årig kontrakt med PSV, men de ville lave den på fire år, så han havde et år til rigtigt at falde til. Det har givet Mathias ro på, og nu fokuserer han udelukkende på at kæmpe sig tilbage på holdet, lyder det fra agenten.

Mathias Zanka Jørgensen var senest bænket i alle 90 minutter, da PSV Eindhoven vandt 2-1 over Utrecht i Æresdivisionen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere