Officielt: Viktor Fischer forlænger med Ajax

Det 18-årige stortalent har forlænget sin kontrakt med den hollandske storklub

Viktor Fischer har taget alle i Ajax med storm, og der er ikke det store at sige til, at den hollandske storklub har oppet sig og hurtigt smidt et tilbud om både lønstigning og kontraktforlængelse på bordet.

Tilbuddet fra klubben var godt nok til, at Viktor Fischer nu har skrevet under med de forsvarende hollandske mestre - han skal fremover repræsentere klubben frem til 30. juni 2017, det er en forlængelse med tre år af den nuværende kontrakt.

Fischer tjente formentlig mellem 1-1,5 millioner kroner årligt på den tidligere aftale, men kan nu se frem til at firdoble sin løn. Den nye kontrakt betyder en årsløn på 700.000 euro – 5,2 mio. kr.

Læs også:

Se også: Fremragende mål af Eriksen

Ikke det vilde beløb sammenlignet med lønningerne i de spanske og engelske topklubber, men en klækkelig hyre i Ajax, der for et par år siden indførte en meget stram lønpolitik.

Angriberen skiftede fra FC Midtjylland i sommeren 2011, og året efter debutterede han på førsteholdet. Fischer har nu spillet 21 kampe for klubbens bedste mandskab og scoret otte mål.

Kometkarrieren i tulipanlandet har også givet debut på A-landsholdet under Morten Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere