Ajax klar til at forgylde Viktor

Fischer firdobler lønnen:Stortalentet Viktor Fischer får massiv lønstigning, når han i nærmeste fremtid laver ny Ajax-kontrakt

Viktor Fischer er det store samtaleemne i hollandsk fodbold efter sine to mål i storkampen forleden mod Feyenoord, og Ajax vil gå meget langt for at forlænge deres aftale med den danske guldfugl. (Foto: Proshots)
Viktor Fischer er det store samtaleemne i hollandsk fodbold efter sine to mål i storkampen forleden mod Feyenoord, og Ajax vil gå meget langt for at forlænge deres aftale med den danske guldfugl. (Foto: Proshots)

Viktor Fischer er nu parat til at tale ny kontrakt med Ajax. Men det bliver ikke i den hollandske storklub, han kommer til at tjene de største penge.

De store, indbringende aftaler må han vente på til senere i karrieren, når Ajax bliver for småt til hans fantastiske fodboldevner.

Se også: Fischer klar til at tale kontrakt

Men Ajax kommer alligevel til at belønne det danske stortalent med et gigantisk lønhop i forhold til den aftale, han indgik i foråret 2011.

Den nuværende aftale står slet ikke mål med, at Viktor Fischer er på vej til at blive en stor profil i førsteholdstruppen hos Ajax.

Firdobler lønnen
Han menes at tjene mellem 1-1,5 millioner kroner, men kan se frem til at firdoble sin løn. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Ajax parat til at honorere Viktor Fischer med en årsløn på 700.000 euro – 5,2 mio. kr.

Det er småpenge i den store fodboldverden, men efter Ajax-forhold en fantastisk løn. Meldingerne fra Ekstra Bladets hollandske pressekilder er, at Ajax vil honorere Viktor Fischer, fordi han lige nu betragtes som ét af de største talenter på den europæiske fodboldscene.

Derfor vil den hollandske storklub strække sig langt for at holde på ham.

Se også: Webside: Fischer er Europas største talent

Ajax indførte nemlig for et par år siden en stram lønpolitik. Der er blevet skåret kraftigt ned på gigantiske lønninger, som tidligere klubledelser rundhåndet delte ud til spillerne.

Serberen Miralem Sulejmani den sidste i Ajax-truppen, der aflønnes efter det gamle lønsystem. Han får 13,5 mio. kr. og det er uhørt i den nuværende Ajax-trup.

Her får spillerne væsentligt lavere grundløn, men til gengæld er der store bonusordninger på op til 10.000 euro - 75.000 kr. – for sejre i Æresdivisionen.

0 kommentarer
Vis kommentarer