Eriksen: Jeg er ingen Sneijder

Inter er interesseret i den danske landsholdsstjerne

Stadig et eftertragtet navn i international fodbold (Foto: Thomas Sjørup)
Stadig et eftertragtet navn i international fodbold (Foto: Thomas Sjørup)

Christian Eriksen er et varmt navn i hele fodbold-Europa.

Fredag havnede han på forsiden af den store italienske sportsavis La Gazetta dello Sport, der kunne fortælle, at Inter har udset sig den 20-årige dansker som afløser for Wesley Sneijder. Den hollandske kreatør forlader muligvis Milano-klubben allerede til januar, og Eriksen bliver derfor bragt i spil.

Se mere:

Se også: Sportsdirektør: Eriksen forlænger ikke

– Jeg ved, at mange klubber vil have mig, men det er første gang, at jeg hører Inters navn, siger Christian Eriksen nu til Gazzetta dello Sport.

Christian Eriksen har kontraktudløb i sommeren 2014, og ifølge Ajax’ sportsdirektør, Marc Overmars, tænker danskeren ikke i forlængelse. Derfor skal den hollandske klub sælge senest til næste sommer, hvis de vil tjene rigtig mange penge på fynboen.

Ser på alle muligheder
Adskillige klubber står i kø til den danske landsholdsspillers underskrift, men forventer Inter at få en ny Wesley Sneijder, tager de fejl.

- Jeg kan ikke erstatte ham. Jeg er ikke en 10’er, siger Eriksen, der tidligere har talt varmt om spansk fodbold, men ikke vil afvise, at hans fremtid kan være i Serie A:

Se også: Christian bliver Danmarks dyreste <b>Se mere: Christian bliver Danmarks dyreste </b>

- Jeg tager en beslutning vedrørende min fremtid senere, men det er ikke sandt, at jeg kun vil til Spanien. Jeg ser på alle mulighederne fra Italien, England og Spanien. Men inden jeg forlader Ajax, vil jeg fortsætte med at vinde, og det er det, jeg koncentrerer mig om.

Christian Eriksen får allerede i aften mulighed for at imponere sine mange bejlere, når Ajax hjemme i Amsterdam møder Venlo.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen