Rygte: To klubber jagter Eriksen

Manchester United og Zenit St Petersburg vil købe Christian Eriksen, skriver flere medier

Christian Eriksen - på vej væk fra Ajax, mener flere britiske medier, selv om det ikke virker særligt sandsynligt. (Foto: Lars Poulsen)
Christian Eriksen - på vej væk fra Ajax, mener flere britiske medier, selv om det ikke virker særligt sandsynligt. (Foto: Lars Poulsen)

Efter et EM, der ikke var så succesfuldt som håbet, har der været stille om Christian Eriksen i de seneste uger.

Men med godt en måned tilbage til transfervinduet lukker, begynder rygterne også at være flere. Og i dag skriver flere medier, at Manchester United har genoplivet sin interesse i den danske Ajax-spiller.

Ifølge blandt andet Daily Mirror har Ajax' nye sportsdirektør Marc Overmars indledt samtaler med Manchester United og Zenit St. Petersburg, som skulle være villige til at nærme sig Ajax' krav på 20 millioner pund - eller 190 millioner kroner.

Den britiske avis skriver desuden, at Christian Eriksen skulle have forlangt svar fra klubben på, om Manchester United virkelig er en af de klubber, som skulle være klar til at betale prisen.

Andre medier tættere på Ajax-træner Frank de Boer fastholder dog, at Ajax ikke har til sinds at sælge Christian Eriksen endnu.

Og det virker da også lidt usandsynligt, at den 20-årige dansker pludselig skulle være interesseret i at komme væk fra den hollandske klub. Før EM sagde den lille tekniker, at han ikke kan forestille sig et skifte væk endnu:

Se også: Ajax-træner: Eriksen kan være verdensklasse

– I fodboldverdenen kan du aldrig sige noget med 100 procent sikkerhed. Men jeg kan med 98 procent sikkerhed slå fast: Jeg bliver i Ajax i næste sæson. Der skal ske rigtig meget, hvis jeg skal flytte til sommer, har Christian Eriksen tidligere sagt til Ekstra Bladet.

United-manager Alex Ferguson har tidligere udtrykt begejstring for Christian Eriksen.

Danskeren har kontrakt med Ajax indtil 2014.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen