Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Boilesen tager fire år mere i Ajax

Hollænderne tror så meget på unge Nicolai Boilesen, at backen har fået kontrakt gældende for de næste fire år i Ajax

Nicolai Boilesen gjorde efter lang skadespause comeback mod Manchester United i Europa League i februar, men blev straks skadet igen. (Foto: AP/Peter Dejong)
Nicolai Boilesen gjorde efter lang skadespause comeback mod Manchester United i Europa League i februar, men blev straks skadet igen. (Foto: AP/Peter Dejong)

Det har været længe undervejs, men nu er en kontraktforlængelse til Nicolai Boilesen i Ajax en kendsgerning.

Allerede mod slutningen af sæsonen forhandlede Nicolai Boilesen en ny kontrakt på plads med Ajax, men på grund af ferien blev aftalen aldrig underskrevet. Men det er den blevet i dag, hvor parterne har offentliggjort en aftale gældende frem til sommeren 2016.

Med aftalen kan flere interesserede klubber glemme alt om hans underskrift. Newcastle og Milan skulle være nogle af interesserede bejlere til backen, der har døjet med skader i det meste af den foregående sæson. Men nu lysner det.

Nicolai Boilesen har allerede været i gang et par uger med træningen. Han er endnu ikke trådt ind i førsteholdstræningen sammen med holdkammeraterne, men træner stadig for sig selv. Han ventes dog i løbet af nogle uger at være tilbage og klar til at tage kampen op for sin plads som venstre back.

Sidste sæson var - trods debut på landsholdet og en storslået indsats mod Norge - lige til glemmebogen for Boilesen. Tilbage i september blev han ramt af en fiberskade i baglåret. En skade, der generede ham helt frem til februar.

Han fik comeback mod Manchester United i Europa League 16. februar, men her sprang skaden op på ny.

Igen i april fik han et nyt tilbagefald, der betød, at han gik glip af EM.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen