Ajax belønner Boilesen

'Voksen-kontrakt': Nicolai Boilesen er lykkelig for, at fremtiden er på plads i Ajax

Nicolai Boilesen skriver snart  under på en ny og bedre kontrakt. (Foto: AP)
Nicolai Boilesen skriver snart under på en ny og bedre kontrakt. (Foto: AP)

De seneste syv måneder har det været småt med glæderne for 20-årige Nicolai Boilesen.

Fire fiberskader har holdt ham ude af spillet. Og hver gang, han har stået på tærsklen til et comeback, har han fået nyt tilbagefald.

Men midt i frustrationerne over en forfærdelig sæson, hvor han også må vinke farvel til EM, sker der alligevel lidt positivt.

For på trods af den lange skadeperiode er Boilesen værdsat i Ajax.

Læs:

Se også: Ajax bekræfter interesse i Simon Poulsen

Klubben har stadig en forventning om, at danskeren har en lysende fremtid. Derfor har parterne også forlænget den nuværende aftale – og det betyder en klækkelig lønforhøjelse. Siden Boilesen skrev den første kontrakt med Ajax, er han nemlig blevet en del af førsteholdstruppen, og det kaster cool cash af sig på lønsedlen.

– Jeg har forlænget min kontrakt med fire år. Vi har givet hinanden håndslag på aftalen. Nu skal den blot underskrives. Det sker i den kommende uge, siger en glad Nicolai Boilesen.

Der har været interesse for ham fra andre klubber, men for den talentfulde back har det aldrig været et tema at forlade Ajax i så ung en alder.

– Jeg er utrolig glad for at være i Ajax. Det er det bedste sted, hvor jeg kan fortsætte min udvikling, siger Nicolai Boilesen, der nu kan se frem til at gøre rent i Ajax-forsvaret frem til sommeren 2016 og i næste sæson formentlig sammen med danskerne Christian Eriksen, Viktor Fischer og Lasse Schöne.

Lille andel i mesterskab
I sidste sæson kom han med omkring førsteholdet mod slutningen af sæsonen, da mesterskabet blev spillet hjem på sidste spilledag. I denne sæson har han måttet nøjes med at deltage i fire ligakampe i begyndelsen af sæsonen, en kamp i Champions League samt et indhop i den ene af Europa League-kampene mod Manchester United i foråret.

Læs:

Se også: Ajax og Eriksen stormer mod ny titel

– Det har været en sæson lige til glemmebogen. Men nu ser jeg frem til at blive skadefri, så jeg kan være med lige fra opstarten i slutningen af juni. Jeg er sikker på, jeg nok skal vende endnu stærkere tilbage til førsteholdet, forsikrer Nicolai Boilesen.

Han tager rygterne om forstærket konkurrence på pladsen som venstre back fuldstændig roligt. I den senere tid har cheftræner Frank de Boer bekræftet, at Simon Poulsen er et emne, som Ajax holder vågent øje med. Han er ekstra interessant, fordi han har kontraktudløb om blot to måneder.

– Jeg tager udfordringerne, som de kommer, og glæder mig bare til at vende tilbage til holdet, siger en fortrøstningsfuld Nicolai Boilesen.

Læs:

Se også: Schøne: Christian og jeg fungerer godt sammen

Holdkammeraterne i Ajax kan faktisk genvinde mesterskabet i eftermiddag, hvis de vinder den svære udekamp mod Twente.

Men det kræver samtidig, at der ikke bliver en vinder af opgøret mellem AZ og Feyenoord.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere