Schøne: Christian og jeg fungerer godt sammen

Lasse Schøne jubler over sit skifte til de hollandske mestre, hvor han bliver konkurrent og kollega til Christian Eriksen

Schøne og Eriksen kan sammen (Foto: Lars Poulsen)
Schøne og Eriksen kan sammen (Foto: Lars Poulsen)

- Det har været et perfekt forløb. Jeg har haft nogle gode snakke med Frank de Boer, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i Ajax, når jeg – forhåbentlig – har været med til EM-slutrunden for Danmark.

Lasse Schøne er en lykkelig mand – med fremtiden på plads. Den offensivt begavede midtbanespiller signerede i går en tre-årig kontrakt med Ajax, hvor han KAN blive en konkurrent til landsmanden Christian Eriksen.

Se også:

Se også: Landsholdsspiller skifter til Ajax

Sådan vurderer Lasse Schøne dog ikke, at situationen nødvendigvis bliver.

- Ajax spiller som regel med to offensive midtbanespiller, og jeg synes da også, Christian og jeg på landsholdet har bevist, at vi fungerer godt sammen – og at der sagtens kan blive plads til os begge. Men selvfølgelig… I udgangspunktet KAN vi blive konkurrenter. Sådan skal det jo også være, når man spiller for et hold som Ajax, siger Schøne til ekstrabladet.dk.

Kontrakten med de forsvarende hollandske mestre falder i en periode, hvor Lasse Schøne er helt på toppen.

- Jeg er i god form, spiller godt og scorer mål – og så hjælper det jo i disse tider også altid lidt på interessen udefra, at man er transferfri til sommer, siger han med et listigt grin.

Læs også:

Se også: Morten Olsen får gavn af Schönes skifte

Lasse Schøne har undervejs i forløbet konsulteret landstræner Morten Olsen, der næppe har haft indvendinger mod skiftet fra Nijmegen til Amsterdam.

Tværtimod jubler Morten Olsen nærmest i det stille, fordi han nu kan få parret to af sine offensive landsholdsspillere i samme klub og dermed få gennemført nogle af sine tanker uden selv at skulle stille landskamps-tid til rådighed.

- Jeg er overbevist om, at Christian Eriksen og jeg kan spille rigtig godt sammen, siger Lasse Schøne, der bliver den 21. danske spiller i Ajax Amsterdam.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere