Ajax-kontrakt gør Lasse Schöne stolt

Lasse Schöne bliver den 21. dansker nogensinde i Ajax Amsterdam, som han skifter til i sommerpausen

Glad Lasse (Foto: AP)
Glad Lasse (Foto: AP)

Det er med stolthed, at Lasse Schöne onsdag underskrev en treårig kontrakt med den hollandske mesterklub Ajax Amsterdam, som han skifter til i sommerpausen fra NEC Nijmegen.

- Når du tænker tilbage på, hvilke store danske danskere, som har spillet her, så er det fantastisk, at jeg kommer til en klub, hvor Michael Laudrup har spillet. Han er mit idol, siger 25-årige Lasse Schöne til Ajax' hjemmeside.

Læs også:

Se også: Landsholdsspiller skifter til Ajax

Lasse Schöne bliver den 21. dansker i historien til at skrive kontrakt med den hollandske mesterklub. I forvejen er landsholdskollegerne Christian Eriksen og Nicolai Boilesen på kontrakt i Ajax. Også ungdomsspilleren Viktor Fischer spiller i Amsterdam-klubben.

Den offensive midtbanespiller, som på landsholdet er noteret for ni kampe og to mål, kommer til at spille med nummer 20 på ryggen i Ajax, hvor han ved, at konkurrencen om en startplads bliver noget hårdere end i NEC Nijmegen.

Se mere:

Se også: Schøne på pletten for Nijmegen

- Mit første mål bliver at komme i startopstillingen. Det bliver ikke let, men jeg vil gøre mit bedste, siger Lasse Schöne.

Ajax-træner Frank de Boer kalder Lasse Schöne for en rigtig Ajax-spiller.

- Lasse passer perfekt ind i vores filosofi. Han er en kreativ spiller, der selv kan score mål og hjælpe andre med at score. Det er den type spiller, vi vil have i Ajax, lyder det fra Frank de Boer.

I denne sæson har Lasse Schöne scoret 10 mål i Æresdivisionen for NEC Nijmegen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere