Storklubber jagter dansk landsholdsspiller

Lasse Schøne har med gode præstationer i den bedste hollandske række gjort sig selv til en meget eftertragtet spiller

Lasse Schøne er blevet et hot navn i Europa. (Foto: AP/Bas Czerwinski)
Lasse Schøne er blevet et hot navn i Europa. (Foto: AP/Bas Czerwinski)

Han er gået fra at være en af de mere anonyme landsholdspillere til at være i kikkerten hos flere storklubber i Europa. Navnet er Lasse Schøne.

I den hollandske æresdivison har han med masser af mål (han scorede igen i går) og fremragende spil for sin klub NEC Nijmegen imponeret stort i foråret. Så stort, at hollandske medier kalder ham et af de varmeste navne i hollandsk fodbold lige nu.

Se også: Schøne på pletten for Nijmegen

AD.nl beretter om klubber fra england og Sapnien som bejlere til Lasse Schønes underskrift. Men også navngivne klubber som Schalke 04, Twente, Feyenoord er på tale. Dertil kommer Ajax Amsterdam. Ifølge det hollandske medie forventer Ajax, at Christian Eriksen smutter til sommer, hvor bl.a. Manchester United har været på tale et utal af gange - og det er selv om, at Eriksen selv flere gange har udtalt, at han forventer at blive i Ajax.

Se også: Lasse Schøne fortsætter hollandsk målfest

Hos fodboldbosserne i Ajax ser man Lasse Schøne som den oplagte afløser for sin landsmand, skulle Eriksen vælge at smutte.

Schøne selv har dog ikke travlt. Han er nemlig transferfri til sommer, og han ved derfor godt, at han er en interessant spiller for flere klubber.

- Jeg vil gerne til en klub, hvor jeg kan være en del af deres fremtidsplaner. Det er det afgørende for mig, siger Lasse Schøne til Voetbal International.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere