Så er Mathias Zanka PSV'er

FC København-profilen har underskrevet en fireårig kontrakt med den hollandske storklub

Mathias 'Zanka' Jørgensen præsenteret i PSV Eindhoven. Her ses han med PSV-legenden Willy van der Kuylen - den mest scorende spiller i Æresdivisionens historie. (Privatfoto)
Mathias 'Zanka' Jørgensen præsenteret i PSV Eindhoven. Her ses han med PSV-legenden Willy van der Kuylen - den mest scorende spiller i Æresdivisionens historie. (Privatfoto)

En af fodboldens bedst bevarede hemmeligheder er nu ikke længere så hemmelig.

Mathias 'Zanka' Jørgensen bekræfter således over for Ekstra Bladet, at han har sat sin autograf på en 4-årig aftale med PSV Eindhoven.

- Det er ikke mange minutter siden, at jeg skrev under. Og det føles bare perfekt, siger FC København-stopperen til ekstrabladet.dk.

Han befinder sig i den klub, han fra sommer skal opholde sig i dagligt. Efter flere år med spekulationer om hans fremtid.

- Det er lidt underligt, at det er blevet definitivt med underskriften, men jeg glæder mig helt vildt til at komme herned, selvom det bliver ekstremt vedmodigt at sige farvel til alle i FC København og sige farvel til den by, hvor jeg er født og vokset op i, siger Zanka.

Andre klubber kom i spil
Han tager hjem til den danske hovedstad i eftermiddag og møder til træning i morgen, hvor han stille og roligt kæmper sig tilbage efter den alvorlige knæskade, han fik først på efteråret i en Superliga-kamp på Lyngby Stadion.

- Det går rigtig godt, og jeg træner snart fuldt med de andre. Så der er gode forhåbninger om, at jeg får spilletid i foråret og får sagt ordentlig farvel til fansene, siger Mathias 'Zanka' Jørgensen.

Forsvarsspillerens agent, Darryl Powell, er med i Holland. Og han er svært begejstret for aftalen.

- Det er ingen hemmelighed, at PSV har været interesseret længe. Og der var samtaler tilbage i sommerpausen.

- Zankas skade satte dog tingene lidt tilbage, hvilket dog bragte andre klubber i spil. Men den plan, som PSV kunne præsentere for Mathias, var ideel, siger Powell.

0 kommentarer
Vis kommentarer