Annonce:
Annonce:

Christian Eriksen sætter Jon Dahl på plads

Ajax Amsterdam holder fast i top-4 i Holland med en sejr på 4-1 over Jon Dahl Tomassons klub Excelsior

(Arkivfoto: Claus Bonnerup)
(Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Fodbold

Jon Dahl Tomassons taktiske evner kom til kort mod Christian Eriksen og Ajax Amsterdam, som hjemme sænkede lilleputholdet Excelsior fra Rotterdam med 4-1.

Den tidligere danske landsholdsanfører, som nu er assistenttræner i Excelsior, er en smule presset, da hans hold blot har syv point og ligger næstsidst i den bedste hollandske fodboldrække.

Anderledes positivt er det for Ajax, som fastholder positionen i top-4 efter en svag turneringsstart. Christian Eriksen spillede hele kampen for Ajax.

Ajax kom tidligt foran 1-0 ved Jan Vertonghen, og Excelsior blev for alvor presset, da Samuel Scheimann blev smidt ud efter 39 minutter og efterlod holdkammeraterne i undertal.

Minuttet efter gjorde Vertonghen det til 2-0, men Excelsior indhentede en smule håb, da Darren Maatsen fik reduceret til 1-2 før pausen.

Men Ajax havde tingene under kontrol i anden halvleg. Først scorede Miralem Sulejmani til 3-1 på straffe, og lidt efter øgede Nicolás Lodeiro til 4-1.

Ajax ligger på fjerdepladsen i Æresdivisionen med 27 point. Alkmaar med landsholdsspilleren Simon Poulsen fører ligaen med 34 point.

Der var også danskere i hollandsk kamp, da Nijmegen og Groningen spillede 3-3 tidligere lørdag. Lasse Schøne spillede hele kampen for Nijmegen, mens Nicklas Pedersen blev skiftet ind til slut for Groningen.

Mads Junker fik 90 minutter for Roda, som vandt 2-1 over Graafschap.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: