Olsen: Tomasson har ikke noget til gode

Landstræner Morten Olsen mener, at timeglasset var løbet ud for tidligere landsholdsanfører Jon Dahl Tomasson

Jon har haft en fantastisk karriere, fastslår landstræner Morten Olsen (Foto: Finn Frandsen)
Jon har haft en fantastisk karriere, fastslår landstræner Morten Olsen (Foto: Finn Frandsen)

Den tidligere landsholdsanfører Jon Dahl Tomasson har angiveligt arbejdet hårdt for at gøre comeback i sin hollandske klub Feyenoord.

Men efter et år med skader og uden spilletid var det nok for den 34-årige dansker, som meddelte sit karrierestop på et pressemøde tirsdag.

Det giver god mening, mener landstræner Morten Olsen.

- Jeg tror ikke, at han har noget til gode, og jeg tror også, at det er det indtryk, han selv har.

- Det var ikke overraskende. Jon har jo kæmpet et års tid med at komme tilbage efter sin skade under VM, så jeg har godt været klar over, at det gik i den retning, siger Morten Olsen til DR Sporten.

Selvom Jon Dahl Tomassons karriere løb ud i sandet, må man ikke glemme, at han var en historisk vigtig spiller på det danske landshold, mener landstræneren, som brugte den 34-angriber konsekvent på sit hold.

- Jeg tror, Jon skal kigge tilbage på, at han har haft en fantastisk karriere. Han har fået vist, at han har været en teamspiller.

- Han har lavet over 50 mål for det danske landshold - det er fantastisk simpelthen. Det er en spiller, man med al grund må have stor respekt for, siger Morten Olsen.

Jon Dahl Tomasson sagde stop på landsholdet sidste forår efter VM i Sydafrika, hvor han blev skadet under puljekampen mod Japan.

På det danske landshold har Tomasson scoringsrekorden med 52 mål sammen med Poul "Tist" Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer