TV: Se Boilesen og Eriksen gøre Ajax til mestre

Se de herlige billeder fra Ajax Amsterdams mesterskabskamp, hvor de to unge dansker Nicolai Boilesen og Christian Eriksen begge spillede en flot kamp

Her fejrer de Jong sit andet på mål på oplæg af danske Christian Eriksen, der ses juble i baggrunden. (Foto: ekstrabladet.tv)
Her fejrer de Jong sit andet på mål på oplæg af danske Christian Eriksen, der ses juble i baggrunden. (Foto: ekstrabladet.tv)

På Morten Olsens holdliste er der en fast, gammel garde, der står først på papiret, når landstræneren udtager sit landshold.

Christian Poulsen, Thomas Sørensen og Nicklas Bendtner er profiler på landsholdet, men desværre langt fra på deres klubhold.

Men imens 'den gamle garde' får flere splinter i enden end græs på deres shorts, vader to helt unge danskere rundt i spotlyset i Holland.

19-årige Nicolai Boilesen og jævnaldrende Christian Eriksen var i går - igen - i startopstillingen for Ajax Amsterdam, da traditionsklubben vandt det hollandske mesterskab ved at slå titelkonkurrenterne Twente på hjemmebane.

Boilesen på venstrebacken og Christian Eriksen på den offensive midtbane gjorde begge en fremragende figur i kampen, ligesom de har høstet stor ros tidligere i sæsonen.

De er begge i bruttotruppen til landsholdets kamp imod Island, og til sommer skal de repræsentere Danmark til Europamesterskaberne for U21-landshold.

Du kan se, hvordan Boilesen og Eriksen gjorde Ajax til mestre i indslaget over artiklen!

0 kommentarer
Vis kommentarer