Kamper tæt på ny klub

Jonas Kamper kan blive den tredje dansker, der kommer på kontrakt i den hollandske klub Nijmegen

Der bliver rig mulighed for at fortælle platte, danske vittigheder i Nijmegens omklædningsrum i den kommende sæson.

Det danske stortalent Lasse Schøne fik tidligere på sommeren selskab af Niki Zimling, som er blevet lejet ud fra sin italienske arbejdsgiver, Udinese.

I slutningen af denne uge, formentlig fredag, får duoen så yderligere dansktalende selskab, når Jonas Kamper ifølge Ekstra Bladets oplysninger træder ind i omklædningsrummet og gør klar til sin første træning i det hollandske.

Kontrakten med Nijmegen er dog ikke underskrevet endnu, men hollandske pressekilder vurderer over for Ekstra Bladet, at det blot er en formalitet.

Nogenlunde samme holdning finder man i Kamper-lejren.

– Der er lige nogle ting, der skal falde i hak, før vi kan offentliggøre, hvor Jonas fortsætter sin karriere, siger Kampers agent, Lars Skjøth, til Ekstra Bladet.

Positive nyheder
Ekstra Bladet lagde tidligt på eftermiddagen i går en besked på Jonas Kampers telefonsvarer, men højrekanten var ved redaktionens deadline ikke vendt tilbage med en kommentar.

For et par dage siden blev han dog citeret for følgende i Tipsbladet:

– Hen over weekenden fik jeg nogle positive nyheder, der betyder, at jeg inden for en overskuelig fremtid har noget på plads.

– Der er tale om en klub i udlandet, der spiller i den bedste række i det pågældende land, sagde han.

27-årige Kamper skiftede for fire år siden Brøndby ud med Bundesligaen. Starten i Armenia Bielefeld udviklede sig eventyrligt med masser af spilletid, mål og udtagelse til Morten Olsens landshold, hvor han fik debut mod Tjekkiet i november 2006.

Siden er det gået ned ad bakke for wingen, som så flere og flere kampe fra bænken og sideløbende kæmpede med skader på træningsbanen. Derfor var der lagt op til et brud, da kontrakten udløb for en uges tid siden.

Det kommer nu Nijmegen til gode. Og Lasse Schøne og Niki Zimling.