Annonce:
Annonce:

FC Köln jagter Dennis

Bundesligaklubben mangler en hurtig kantspiller - men Ajax og Panathinaikos kan også blive Rommedahls fremtid

Et godt mål og solide præstationer ved VM har sendt Dennis Rommedahls kurs i vejret. (Foto: AP)
Et godt mål og solide præstationer ved VM har sendt Dennis Rommedahls kurs i vejret. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Ajax, Panathinaikos eller FC Köln!

I dag er Dennis Rommedahl klubløs, men den 31-årige hurtigløber kommer med garanti ikke til at stå uden job i den kommende sæson.

Ekstra Bladet kan i dag løfte sløret for, at den tyske traditionsklub FC Köln nu har meldt sig på banen som en af de seriøse bejlere til den danske landsholdsspiller.

For FC Köln er på intens jagt efter forstærkning til højrekanten.

I foråret havde klubben lejet den 23-årige kantspiller Zoran Tosic i Manchester United, men klubben sikrede sig ingen købsoption, så han er nu solgt videre til CSKA Moskva.

FC Köln-træner Zvonimir Soldo er meget opsat på at finde en gennembrudsfarlig og hurtig kantspiller, fordi han ikke har den store tillid til Adil Chihi, der det seneste år har været meget plaget af skader.

Førsteprioriteten for Dennis Rommedahl har hele tiden været at fortsætte i hollandsk fodbold, fordi han er hollandsk gift og stortrives i tulipanlandet.

Han vil helst fortsætte i Ajax, hvor han har spillet siden sommeren 2007 kun afbrudt af et lejeophold i NEC Nijmegen i foråret 2009.

Lang køretid
Men Ajax og Dennis Rommedahl har haft svært ved at enes om præmisserne for en ny aftale. De hollandske vicemestre vil kun give ham en etårig forlængelse med en option på yderligere et år, hvis han opnår et bestemt antal kampe i den første sæson.

Hvis Rommedahl beslutter sig for en fremtid i den tyske bundesliga, kommer han til at tilbringe megen tid på landevejen. For afstanden fra Köln til Amsterdam er 250 km.

– De fornemme præstationer Dennis leverede ved VM har betydet, at interessen for ham er steget. Lige nu bruger han tiden til at tænke, hvad han vil. Han træffer en afgørelse inden for de næste ti dage, siger Dennis Rommedahls agent, Søren Lerby, til Ekstra Bladet.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: