Stortalent skadet: Snart klar igen

Talentfulde Christian Eriksen lagde op til to mål, faldt uheldigt og slog sin hånd

Christian Eriksen blev skadet i går, men er snart klar igen. (Foto: Ole Frederiksen)
Christian Eriksen blev skadet i går, men er snart klar igen. (Foto: Ole Frederiksen)

Christian Eriksen fortsætter med at imponere på U/19-mandskabet I Ajax. Således også lørdag, hvor stortalentet havde næstsidste fod på to afleveringer, der førte til scoring i en kamp, hvor Roda blev besejret 3-1.

Men den tidligere OB-spiller måtte forlade banen kort ind i anden halvleg, da han faldt uheldigt ned efter en hovedstødsduel.

- Armen er lidt hævet. Jeg har fået en støtte til armen og skal holde mig i ro til torsdag, men forhåbentligt kan jeg træne igen sidst på ugen, siger Christian Eriksen til ekstrabladet.dk

Roserne vælter ned over dansk fodbolds nye stjerneskud, der meget snart skal træne en gang om ugen med førsteholdstruppen i Ajax, hvor cheftræner Martin Jol har været imponeret over at se den udvikling, Eriksen har gennemgået på de 11 måneder, han har været i klubben.

Skal tale dansk
Christian Eriksen ser frem til at få dansk holdkammerat efter nytår, når Nicolai Boilesen, som Ekstra Bladet skrev i dag, skifter fra Brøndby til Ajax.

Og det er ikke bare en dansker, der kommer til Amsterdam. Det er to rigtig gode venner, der genforenes i Ajax.

- Det bliver rigtig fedt. Vi kender hinanden godt og det bliver lækkert at tale dansk hver dag, siger Christian Eriksen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere