Annonce:
Annonce:

Efter voldsskandale: Kampen spilles helt om

Pokalkampen mellem Ajax og AZ Alkmaar, som blev afbrudt i sidste uge færdigspilles d. 19. januar. Kampen spilles dog helt om, og ikke som først meddelt fra 36. minut

(Foto: AP)
(Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Der var kæmpedrama i pokalkampen mellem Ajax og AZ i sidste uge, hvor en ung knægt løb på banen og gik til angreb på AZs målmand. Målmanden forsvarede sig dog med spark mod tilskueren, en episode som kostede målmanden et rødt kort, som dog senere er blevet omstødt af Fodboldforbundet.

Efter grotesk overfald: Målmands udvisning annulleret

AZ nægtede derpå at spille kampen færdig og forlod banen, og ved stillingen 1-0 til Ajax blev kampen suspenderet, og fodboldforbundet skulle efterfølgende afgøre, hvad skandale-kampens udfald skulle blive.

Idag kom dommen så:

I første omgang forlød det, at pokalkampen skulle færdigspilles med stillingen 1-0 til Ajax i det nye år, men nu er faktum dog, at kampen skal spilles helt om.

TV: Grotesk voldsepisode i Ajax-kamp

Altså en helt ny kamp uden tilskuere, hvor stillingen er 0-0. Kampen skal spilles d. 19 januar. Vinderen af opgøret møder amatørklubben GVVV i kvartfinalerne.

Annonce:

Ekstrabladet.dk beklager forvirringen..

Billigt sluppet
Ajax bliver desuden idømt en bøde på 75.000 kroner for ikke at have kontrol over deres tilskuere, og får også en betinget dom på en enkelt kamp uden tilskuere, hvis noget tilsvarende sker inden for de næste to år.

Efter grotesk overfald: Frygtede han bar kniv

Ajax kan stadig nå at anke dommen, men umiddelbart vurderet bør klubben være tilfreds.

Sammenligner man med den danske 'fodboldtosse-sag', hvor Danmark blev taberdømt af kampen og skulle spille de to næste hjemmekampe væk fra København, ligesom DBU fik en bøde på 225.000 kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: