Bjelland: Twente er det rigtige

Andreas Bjelland havde andre muligheder, men føler han har valgt en klub, der passer til hans fodboldfilosofi

Som første mand indtog han træningsbanen i Helsingør. Sammen med sine tre holdkammerater - Tobias Mikkelsen, Mikkel Beckmann og Jores Okore.

De fire FCN-profiler har oplevet et fantastisk efterår, der for Andreas Bjellands vedkommende kulminerede med søndagssalget til Twente.

God mavefornemmelse
Et velovervejet klubvalg af den 23-årige midtstopper.

- Twente er det rigtige valg for mig. Der var andre muligheder, men min mavefornemmelse er rigtig god, når det handler om Twente. Det er en klub, der kan og tør spille fodbold. På den måde passer jeg rigtig godt ind i Twentes koncept, siger Andreas Bjelland og uddyber:

Læs også: Her er Bjellands købspris.

- Det er klart, at jeg ikke kan se mig skifte til en klub, der ikke har samme fodboldfilosofi. Derfor var Twente også det logiske valg for mig, da jeg traf beslutningen, fastslår FCN-stopperen.

Han er lykkelig over, at der ikke skal spekuleres på fremtiden i lang tid. Hverken til januar eller når sæsonen er slut næste sommer. Nu er fremtiden på plads med fire år i den hollandske topklub.

Ny makker i midterforsvaret
Med afbuddet fra Simon Kjær er der udsigt til, at Bjelland får en ny makker i midterforsvaret på fredag. Her skal han spille sammen med Daniel Agger, men han kan forvente at blive flyttet til højre, fordi Agger er førstevalget på pladsen til venstre i midterforsvaret.

Kontrakten med Twente er en logisk konsekvens for Bjelland, der ikke blot blev kåret som Superligaens bedste i oktober. Han har også været FCNs store profil i efteråret.

Pæne ord om Okore
- Vi har oplevet en meget positiv udvikling i FCN gennem hele efteråret. Vi er blevet dygtige til at lukke af og får de sejre, hvor kampen er på vippen, siger Andreas Bjelland, der er parat til at udpege det næste store salgsobjekt fra FCN:

- Det er svært at sige, fordi mange byder sig til. Men jeg kan da godt unde min makker i midterforsvaret - Jores Okore, at han får en flot karriere, fastslår han.