Rommedahl til græsk storklub

Den hurtige wing skifter Ajax ud med græsk storklub og scorer 15 mio. kr. i løn over de to næste sæsoner

Dennis Rommedahl var blandt Danmarks bedste spillere under VM-slutrunden. (Foto: Getty Images)
Dennis Rommedahl var blandt Danmarks bedste spillere under VM-slutrunden. (Foto: Getty Images)

Så er der kommet en afklaring på Dennis Rommedahls fremtid.

Og Ekstra Bladet kan afsløre, at det bliver græske Olympiakos, der får glæde af danskerens enorme speed i de kommende to sæsoner.

- Jeg har ikke andre kommentarer end, at Dennis’ fremtid forhåbentlig snart falder på plads, sagde Rommedahl agent, Søren Lerby, til Ekstra Bladet sent lørdag aften.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er ’snart’ enten mandag eller tirsdag, hvor grækerne vil offentliggøre deres 31-årige nyerhvervelse.

15 mio. kr. i løn
Ajax-danskeren har haft en lille uge til at tænke over tilbuddet fra storklubben, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger kan han de kommende to år sætte tæt på to millioner euro ind på kontoen. Dvs. ca. 7,5 millioner gode, danske kroner i årsløn …

En løn, der i virkeligheden er peanuts med tanke på, at den græske forretningsmand Evangelos Marinakis i sidste måned købte 67 % af klubbens aktier for godt 370 millioner danske kroner og dermed frigjorde en ordentlig bunke euro til nyindkøb.

Olympiakos blev - efter fem mesterskaber på stribe - skubbet fra den græske trone i år, hvor Panathinaikos løb med guldmedaljerne.

En helt anden fodboldkultur
De nykårede mestre var i øvrigt også blandt de klubber, der havde lagt billet - og et attraktivt tilbud - ind på den eftertragtede, transferfrie dansker, som spillede et VM langt over middel, sammenlignet med kollegerne i rødt og hvidt.

Også Ajax og FC Köln må se langt efter Dennis Rommedahl, som med skiftet til Olympiakos skal prøve en helt anden fodboldkultur end den, han hidtil har oplevet i Danmark, England og Holland.

Heldigvis for ’Romme’ kan han snakke lidt dansk-svenske Olof Mellberg, som sidste sommer forlod Christian Poulsen og Juventus til fordel for Olympiakos.