Medie: Milan har indgået aftale med Eriksen

Christian Eriksen og AC Milan er allerede enige om en fire-årig kontrakt, men Milan er nødt til at sælge, før de kan byde på Ajax-danskeren

Christian Eriksen som kommende AC Milan-spiller? (Foto: AP)
Christian Eriksen som kommende AC Milan-spiller? (Foto: AP)

Milan bliver Christian Eriksens nye klub. Hvis bare lige italienerne kan få solgt Kevin Prince Boateng, så de har penge nok til at lægge de 16 mio. euro (cirka 120 mio. kr.), som Ajax forlanger.

Det skriver det italienske medie sport.panorama.it

Christian Eriksen er tidligere blevet kædet sammen med AC Milan, og ifølge det italienske medie så skulle klubben og danskeren været nået til enighed om en fire-årig kontrakt, der giver den danske kreatør omkring 15 mio. kr. årligt netto.

Ajax-danskeren har tidligere sagt nej til Bayer Leverkusen, mens Dortmund, der var nævnt som varmeste bejler, i stedet købte den armenske offensivspiller, Henrikh Mkhitaryan. Sidst Eriksen blev kædet sammen med Milan, var lige inden han sammen med resten af Danmark blev knust i Parken med 4-0 af netop Mkhitaryan og Armenien.

Dengang sagde Eriksen om Milans interesse:

- Ikke efter i dag, tror jeg, kom det tørt fra den 21-årige Ajax-spiller.

Se også: Berlusconis magtspil sender Eriksen til MilanSe også: Nedtrykt Eriksen: Milan er nok ikke interesseret

Men Milan er altså stadig lune på danskeren. Der er dog en enkelt forhindring, inden AC Milans vicepræsident, Adriano Galliani, kan præsentere Eriksen i den italienske modeby.

Lige nu arbejder Galliani benhårdt på at få solgt Kevin Prince Boateng, der sidste sæson lavede to mål i 29 optrædener. Til sammenligning lavede Eriksen 10 mål i 33 kampe.

Milan forventes at kunne få omkring 100 mio. kr. for den ghanesiske midtbanespiller, og kommer de penge hjem, så er man klar til kunne byde 120 mio. kr. for Christian Eriksens ydelser.

Ifølge Panorama.it skulle West Bromwich, Galatasary, Liverpool og Monaco være inde i kampen om Boateng.

Se også: Ajax-træner vil ikke stå i vejen for Eriksen

Galliani skulle se Christian Eriksen som transfervinduets vigtigste indkøb, men skal altså først lige have skaffet kapital.

Onsdag var Eriksens agent ude og sige, at det ikke drejer sig om pengene i forhold til et skifte:

- Hvis Christian gik efter pengene, så havde han takket ja til Leverkusen. Den sportslige forskel på Ajax og Leverkusen er ikke så stor, og han ønsker at tage et større skridt rent sportsligt, siger Martin Schoots.

Christian Eriksen har et år tilbage af sin kontrakt med Ajax Amsterdam.

Se også: Agent: Penge kan ikke lokke Eriksen

0 kommentarer
Vis kommentarer