Poulsen vil blive i Ajax

Christian Poulsen er langt fra klar til at gå på pension. I stedet håber han på en forlængelse af kontrakten med Ajax, der løber frem til sommer

Foto: AP/Peter Dejong
Foto: AP/Peter Dejong

I en alder af 33 år er Christian Poulsen begyndt at overveje, om han skal lægge støvlerne på hylden. Men danskeren har det godt i Ajax og ser gerne, at hans kontrakt med klubben bliver forlænget.

- Jeg har kontrakt indtil udgangen af den nuværende sæson. Men jeg ved ikke, hvad der så skal ske. Det er i første omgang vigtigst, om Ajax vil beholde mig, siger Christian Poulsen ifølge TV 2 til Ajax’ hjemmeside.

Se også: Celtic-træner raser mod Ajax-fans

Den tidligere danske landsholdsspiller fortæller, at han har diskuteret en forlængelse af kontrakten med Ajax, men at de to parter først vil finde frem til en løsning efter jul.

- Lige nu føler jeg, at jeg spiller en rolle på holdet, og jeg har det sjovt, når jeg spiller fodbold. Og hvis det fortsætter de kommende måneder, så ser jeg ingen grund til at stoppe, siger han.

Se også: TV: Amok over Schönes drømmemål

Faktisk føler Christian Poulsen sig i bedre form end sidste sæson, mens hans alder og erfaring kan bidrage med meget i den ung trup som Ajax’ 

- Jeg kom til Ajax sidste sommer, fordi de ønskede en spillertype som mig. Det var selvfølgelig på grund af mine kvaliteter som fodboldspiller, men der er også mere i det end det.

- Det sociale er også en stor del af et fodboldhold. Og jeg forsøger at give udtryk over for de andre, at jeg altid er der, når de har brug for mig, siger Christian Poulsen, der føler sig godt tilpas i Amsterdam.

- Af alle de steder, vi har boet i min karriere, så minder Amsterdam mest om København, udtaler Poulsen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere