Træner håner dansk landsholdsspiller

Nicklas Pedersen har ikke haft den store succes i Gent, og det kommer ikke bag på danskerens tidligere træner i KV Mechelen

Nicklas Pedersen får på puklen af sin tidligere træner. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Pedersen får på puklen af sin tidligere træner. (Foto: Lars Poulsen)

Nicklas Pedersen scorede i sidste sæson mål på samlebånd for KV Mechelen, og i sommer kastede det en kontrakt med Mechelens ligakonkurrenter AA Gent af sig. Efter længere tids tovtrækkeri mellem Nicklas Pedersen og KV Mechelen fik danskeren trumfet sit klubskifte til Gent igennem.

Her er succesen imidlertid udeblevet for den danske landsholdsspiller. I 17 ligakampe er det blot blevet til tre scoringer for Nicklas Pedersen, hvilket står i skærende kontrast til de 13 mål i 27 kampe, som han bankede ind for Mechelen i sidste sæson.

Det får nu Nicklas Pedersens tidligere cheftræner, Harm van Veldhoven, til at sende en stikpille i danskerens retning.

- Nicklas er ikke længere den samme, som han var i KV Mechelen. Her var han en profil på holdet. Det er på ingen måde tilfældet i Gent, siger Harm van Veldhoven til Het Nieuwsblad.

Gent og Mechelen krydsede i weekenden klinger i den belgiske liga, og ved den lejlighed vandt Nicklas Pedersen og holdkammeraterne 1-0. Danskeren kom ikke på måltavlen på sin tidligere hjemmebane, og i belgiske medier blev han efterfølgende kritiseret for sin indsats.

Selv forsvarer Nicklas Pedersen sig.

- Jeg var alt for isoleret. Jeg fik næsten ikke noget at arbejde med. Hvorfor jeg ikke gjorde det? Det er en blanding af flere ting. KV Mechelen spillede godt og gjorde det svært for os, siger han.

Nicklas Pedersen kostede angiveligt Gent 15 millioner kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer